Vergelijk alle Acer gsm topdeal aanbiedingen

Acer mobiele telefoons vergelijken bij webshops en providers

Acer

Vergelijk alle Acer gsm topdeal aanbiedingen

Acer

Bekijk hier alle mobiele telefoons van Acer. Selecteer je gewenste toestel en bekijk aanbiedingen van alle providers en webwinkels.

Liquid UI

Acer Liquid UI

AcerAlle Android smartphones van Acer zijn voorzien van het Liquid UI softwareschil. Dit is Acer’s eigen gebruikersinterface voor Android en biedt een aantal voordelen ten opzichte van de concurrenten.

Voordelen Liquid UI

Liquid UI is nagenoeg gelijk aan het standaard Android maar er zijn een paar extra features toegevoegd. Zo is het thema fel-groen en beschikt het vergrendelingsscherm over 4 snelkoppelingen welke direct geopend kunnen worden. Met Acer-Extend kan het smartphonescherm weergegeven worden op een extern beeldscherm. Tevens heeft Acer een gratis Cloud-dienst beschikbaar waarmee het opslaggeheugen gratis vergroot kan worden.

Acer NAV

Samen met TomTom hebben ze een eigen navigatie-app ontwikkeld welke gratis te downloaden is voor hun toestellen. Tevens zijn de wegenkaarten van meerdere landen gratis te downloaden waardoor er geen data meer verbruikt wordt tijdens het navigeren.

Quick Mode

Quick Mode is een goede toevoeging aan Liquid UI voor de wat oudere en minder nauwkeurige smartphonegebruikers onder ons. Zo kan het formaat van de app-icoontjes vergroot worden aangezien deze vaak erg klein zijn. Smartphonegebruikers met een slecht zicht zullen dit enorm waarderen.

Over

Over Acer

AcerHet Taiwanese bedrijf Acer bestaat sinds 1976 en richt zich voornamelijk op het verkoop van randapparatuur zoals: PC’s, smartphones, televisies en servers. In hun thuisland Taiwan bezitten zij ook de grootste computerwinkelketen en zij verkopen op één na de meeste merk-pc’s wereldwijd. Hun naamsbekendheid in Europa hebben ze vooral te danken aan hun sponsorcontracten met het Formule 1 team van Ferrari.

Hun smartphones zijn voornamelijk budget en Mid-range toestellen met zeer goede specificaties. Om deze reden zullen de smartphones aantrekkelijk betaalbaar zijn.