Vergelijk alle Alcatel gsm topdeal aanbiedingen

Alcatel mobiele telefoons vergelijken bij webshops en providers

Alcatel

Vergelijk alle Alcatel gsm topdeal aanbiedingen

Alcatel

Bekijk hier alle mobiele telefoons van Alcatel. Selecteer je gewenste toestel en bekijk aanbiedingen van alle providers en webwinkels.

Alcatel UI

Alcatel UI

AlcatelAlle smartphones van Alcatel werken samen met Android en zijn voorzien van hun eigen softwareschil. De Android user interface heeft een paar unieke toevoegingen welke zeer prettig zijn om te gebruiken.

Pluspunten Alcatel UI

De LED-indicator, welke knippert bij het ontvangen van een bericht bijvoorbeeld, kan uitgeschakeld worden. Met “Quick Start” start het toestel sneller op wat echt enkele seconden scheelt. Wanneer er geen notificaties zijn is de notificatiebalk binnen één swipe-beweging van boven naar beneden te bereiken, bij veel toestellen moet er toch twee keer geswiped worden. Ook tijdens het smsén met een contact kan deze direct gebeld worden door de telefoon naar de oor te bewegen. Tevens kan het toestel met twee tappen op het scherm ontgrendeld worden met de double tap functie.

SwiftKey

De meeste toestellen van Alcatel beschikken over een SwiftKey-toetsenbord i.p.v. de “standaard” toetsenbord. SwiftKey staat bekend om zijn goede woordvoorspelling en custom lay-outs. Tevens is SwiftKey vanaf juni 2014 gratis te downloaden in de Google Play Store.

Over

Over Alcatel

AlcatelHet Franse bedrijf Alcatel is in 1986 ontstaan uit een klein telefoonbedrijfje Alsace Cable and Telephony wat een dochteronderneming was van de Franse staatsbedrijf CGE. Alcatel richtte zich voornamelijk op het verkoop van mobiele telefoons en modems.

Alcatel-Lucent

Lucent Technologies is in december 2006 samengegaan met Alcatel en dat heeft helaas niet de resultaten opgeleverd als voorheen gedacht werd. In 8 jaar tijd werd er maar één jaar met winst afgesloten.

Alcatel-Lucent overgenomen door Nokia

Het gedeelte van Nokia wat was overgebleven na de fusie met Microsoft heeft in april 2015 Alcatel-Lucent overgenomen en gaat verder onder de naam Nokia Corporation. Door deze fusie zijn zij op Ericsson na de grootste speler in de mobiele netwerkmarkt.