Vergelijk alle Apple iPhone gsm topdeal aanbiedingen

Apple iPhone mobiele telefoons vergelijken bij webshops en providers

Apple iPhone

Vergelijk alle Apple iPhone gsm topdeal aanbiedingen

Apple iPhone

Bekijk hier alle iPhone-modellen van Apple. Selecteer je gewenste toestel en bekijk aanbiedingen van alle providers en webwinkels.

IOS

iOS: het mobiele besturingssysteem van Apple

Apple iPhone IOSApple heeft net als Google en Microsoft een eigen besturingssysteem voor hun smartphones. Het mobiele besturingssysteem van Apple heet IOS (iPhone Operating System). Het voordeel van een eigen besturingssysteem is dat Apple zelf alle updates snel kan uitrollen en alle applicaties kan controleren voordat ze in de App Store terechtkomen. Zo probeert Apple hun eigen ECO-systeem schoon en virusvrij te houden. IOS is ook zeer licht in gebruik, dit is ook de reden waarom er in de smartphones van Apple minder werkgeheugen zit. Android smartphones hebben vaak het dubbele of meer aan werkgeheugen maar presteren vaak langzamer dan een iPhone.

Apple App Store

Vind gemakkelijk en snel de nieuwste applicaties en games voor je iPhone, iPad en iPod touch in de App Store van Apple. Momenteel staan er ruim 1,3 miljard applicaties in de Apple App Store welke allemaal virusvrij zijn. Veel applicaties zijn gratis of tegen een kleine vergoeding te downloaden op al je iDevices.

iOS voor de Apple iPhone

IOS 9
IOS 9 heeft er een hoop nieuwe functies bijgekregen. We nemen ze even snel met je door. Ten eerste is de veiligheid verbeterd. De pincode kan nu uit 6 cijfers en/of letters bestaan, i.p.v. 4. Hierdoor zijn er miljoenen nieuwe pin combinaties bijgekomen om jouw iPhone beter te beveiligen. Indien jouw iPhone over een Touch ID sensor beschikt, dan kan je het toestel met je vingerafdruk ontgrendelen, zonder pincode. Ten tweede is 3D-Touch integratie voor de drukgevoelige schermen van de iPhone 6s en 6s Plus ook geïntegreerd in IOS 9. Net als de nieuwe Power Saving Modus en het nieuwe lettertype “San Francisco”. Daarnaast als je een verbinding hebt met een Wifi netwerk met slecht signaal, dan zorgt “Wifi Assist” ervoor dat je automatisch overschakelt op je mobiele internet verbinding. Deze optie kan je uiteraard ook uitzetten als je wil besparen op mobiele data. Ten derde is er een nieuwe zoekfeature binnen IOS 9, genaamd Proactive. Het toont o.a. al je favoriete contacten, app’s en geeft je de mogelijkheid om in app’s (van derden) content te doorzoeken. Tot slot heeft Siri, de spraakassistent van Apple, een flinke update gekregen en is een stuk sneller en slimmer geworden, aldus Apple.

IOS 8.4
Apple Music is eigenlijk wel de belangrijkste toevoeging aan IOS 8.4. Zo gaat Apple nu ook concurrentie aan met de grootste online muziekstreamingdiensten zoals: Deezer en Spotify. De muziek-app heeft een flinke update gekregen en heeft een vernieuwd design.

IOS 8.3
Wat is er allemaal aangepakt in IOS 8.3? De belangrijkste vernieuwing is toch wel dat de persoonlijke assistent van Apple: Siri, nu eindelijk in het Nederlands spreekt. Ook een draadloze bluetooth-verbinding maken met Apple CarPlay behoort nu tot de mogelijkheden, wat voorheen alleen mogelijk was d.m.v. een Lightning-kabel van Apple. Verder hebben Google-accounts nu een tweestapsverificatie gekregen en er is een nieuwe emoji-toetsenbord toegevoegd met 300 nieuwe emoji’s :).

Over

Over Apple iPhone

Apple iPhoneHet Amerikaanse bedrijf Apple is in 1976 opgericht door Steve Jobs en Steve Wozniak. Hun allereerste product was de Apple 1 computer. Dit was een uitvinding van Steve Wozniak die Steve Jobs vervolgens weer aan de man bracht. Met de Apple 2 computer, die eind jaren 70 werd uitgebracht, zijn ze pas echt succesvol geworden. Tegenwoordig is Apple vooral bekend om hun scala van Mac-computers, iPad-tablets, Apple Watch-horloges en iPhone-smartphones. De allereerste iPhone van Apple werd op 7 januari 2007 gepresenteerd door Steve Jobs. Dit was de iPhone 2G met een revolutionair besturingssysteem (IOS) en een multifunctioneel touchscreen. Zo kon je met de iPhone een draadloze verbinding maken met iTunes, muziek afspelen, navigeren, browsen en uiteraard ook bellen en sms’en, door gebruik te maken van een touchscreen. Voor zijn tijd liep dit toestel een paar jaar voor op al zijn concurrenten en hierdoor kunnen we met zekerheid zeggen dat de iPhone 2G dé grootvader is van vrijwel alle smartphones.

Apple staat bekend om stijl, innovativiteit en kwaliteit. Dit is ook de reden waarom Apple de meeste smartphones verkoopt wereldwijd. Momenteel zijn er 11 verschillende iPhone modellen verkrijgbaar. Bekijk hieronder alle iPhone modellen of vergelijk ze allemaal met onze GSM vergelijker.


iPhone-modellen van Apple

iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max
iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
iPhone 7 Plus
Apple iPhone 7 Plus