Apple iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus met abonnement vergelijken

Apple iPhone 7 PlusApple iPhone 7 PlusApple iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus met abonnement

Vergelijk de abonnementsprijzen voor de Apple iPhone 7 Plus. Bekijk aanbiedingen van alle providers en webwinkels.

Specificaties

5.5 inch Full HD scherm met 3D Touch
A10 chipset
2900 mAh batterij
Dual 12 MP 4K camera
Stof- en waterbestendig

Relevante toestellen

Beschrijving van de Apple iPhone 7 Plus

De Apple iPhone 7 Plus is op 7 september 2016 aangekondigd. Dit toestel is de grotere versie van de iPhone 7 met meer uithoudingsvermogen, een dual-camera en 3GB RAM-werkgeheugen. Het toestel heeft een 5.5 inch Full HD beeldscherm dat onderscheid kan maken tussen 3 drukniveau’s (Force Touch). Hierdoor kan je veel sneller bij je gewenste feature komen wat de productiviteit enorm zal verhogen! Ook heeft Apple nagedacht over het gebruiksgemak van het toestel. Met de functie “Reachability” kan je het toestel bedienen met één hand, wat goed uitkomt met een groot 5.5 inch scherm. Tenslotte is de iPhone 7 Plus stof- en waterbestendig tot 1 meter diep voor 30 minuten lang!

3GB RAM en meer uithoudingsvermogen

De iPhone 7 Plus heeft een veel langere uithoudingsvermogen dan zijn kleinere broer. Met een 2900mAh batterij gaat de iPhone 7 Plus gemakkelijk een hele dag mee! Ook beschikt het toestel over een nieuwe A10 fusion chip van Apple dat bestaat uit 2 dual-core processors; één snelle CPU voor de zware taken en één energiezuinige CPU voor stand-by modus. Ook beschikt de iPhone 7 Plus over meer werkgeheugen dan zijn kleinere broer. Met 3GB RAM-werkgeheugen zijn zware applicaties binnen een handomdraai geladen en kun je met een gerust hart de meest grafische games spelen op het toestel! Tenslotte kun je nu nog beter genieten van muziek, video’s en games op de iPhone 7 Plus want het toestel is namelijk voorzien van 2 stereospeakers!

Dual camera

De Apple iPhone 7 Plus beschikt niet over een enkele, maar een dubbele 12 MP hoofdcamera waarmee je echt haarscherpe plaatjes kunt vastleggen. Zo kan je de dual camera gebruiken als groothoeklens én voor het creëren van meer scherpte-diepte foto’s. Ook in het donker kan je prachtige foto’s vastleggen met de iPhone 7 Plus want de camerasensor is vergroot waardoor er meer licht wordt opgevangen in donkere ruimtes en slechte lichtomstandigheden. Tenslotte kun je met de frontcamera ook haarscherpe selfies vastleggen in 7 megapixel want die is namelijk voorzien van een optische beeldstabilisatie! De Apple iPhone 7 Plus is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en 3 uitvoeringen: 32GB, 128GB en de allergrootste van 256GB.

SpecificatiesApple iPhone 7 Plus
ToestelAlgemeen

Besturingssysteem

Afmetingen HxBxL

Gewicht

Geïntroduceerd

IOS 10

158.2 bij 77.9 bij 7.3 mm

188 gram

september 2016

SchermBeeldscherm

Scherm

Resolutie

Pixeldichtheid

5.5 inch Full HD 3D Touch

1920x1080 pixels

401ppi

ProcessorProcessor

Chipset

Kloksnelheid

Grafische chip

Apple A10 Fusion

2.4 Ghz Quadcore

Six-core graphics

GeheugenGeheugen

Werkgeheugen

Opslaggeheugen

Uitbreidbaar geheugen

3GB RAM-werkgeheugen

32GB/128GB/256GB

CameraCamera

Camera achter

Camera voor

Flitser

Dual 12 MP

7 MP

BatterijBatterij

Capaciteit

Spreektijd

2900 mHa

1260 minuten

connectivityConnectiviteit

4G

NFC

Bluetooth

Sensoren

4.2

Touch ID-sensor, accelerometer, kompas, barometer, gyroscoop, nabijheidssensor

Apple iPhone 7 PlusApple iPhone 7 PlusApple iPhone 7 Plus