Vergelijk alle BlackBerry gsm topdeal aanbiedingen

BlackBerry mobiele telefoons vergelijken bij webshops en providers

BlackBerry

Vergelijk alle BlackBerry gsm topdeal aanbiedingen

BlackBerry

Bekijk hier alle mobiele telefoons van BlackBerry. Selecteer je gewenste toestel en bekijk aanbiedingen van alle providers en webwinkels.

BB 10

BlackBerry 10 besturingssysteem

BlackBerry 10BB 10 oftewel BlackBerry 10 is het besturingssysteem van BlackBerry en is de tegenhanger van Google’s “Android” en Apple’s “IOS”. BB 10 staat bekend om zijn veiligheid en privacy en is mede hierdoor zeer populair onder de zakelijke smartphonegebruikers. Dit nieuwe besturingssysteem is tegelijkertijd gelanceerd met de Z10 en de Q10. Zo heeft BB 10 geen aparte dataplan meer nodig en kent het een paar unieke features.

Ping

Met Ping kan er via een beveiligde verbinding berichtjes verstuurd worden. Wat hierbij noodzakelijk is is de unieke PIN-code van het toestel. Deze PIN-code begint altijd met het cijfer 2 en bestaat uit 8 tekens. Deze dienst is sinds 2015 ook te gebruiken voor Android-smartphones waarbij geen PIN-code nodig is.

BlackBerry Hub

De BlackBerry Hub notificatiescherm laat in één overzicht alle e-mails, oproepen, sms- en social media-berichten zien. De Hub is te openen door een swipe-beweging te maken van linksonder naar rechtsboven. De diensten Facebook, Twitter en LinkedIn zijn standaard geïntegreerd in de Hub.

fysiek toetsenbord

BlackBerry’s smartphones beschikken bijna allemaal over een fysiek toetsenbord. Mede dankzij dit toetsenbord zijn hun smartphones erg populair geworden onder de jonge en zakelijke smartphonegebruikers.

BlackBerry Priv met Android

De BlackBerry Priv is in november 2015 gelanceerd en is hiermee hun eerste officiële Android-smartphone.

Over

Over BlackBerry

BlackBerry RIMHet Canadese bedrijf BlackBerry voorheen bekend als RIM (Research In Motion Limited) bestaat al sinds 1984 en in 1999 hebben ze hun eerste telefoon uitgebracht. Hun smartphones zijn populair onder de zakelijke smartphonegebruikers vanwege zijn privacy en qwerty toetsenbord. Ook alle software op hun toestellen is in eigen beheer en wordt door hun zelf ontwikkeld. Daarnaast richtten zij zich ook op het ontwikkelen van software en verkopen deze aan andere technologiebedrijven. Momenteel verkopen ze wereldwijd niet zoveel smartphones meer en dit komt mede door de populaire iPhones en Android smartphones van de overige concurrenten.

Momenteel zijn er slechts een paar modellen verkrijgbaar, waaronder de Passport en de Z30.