Opvouwbare Samsung

De opvouwbare Samsung Galaxy Fold komt uit in juli 2019

De opvouwbare Samsung Galaxy Fold ligt vanaf juli 2019 in de winkel

Opvouwbare SamsungHet heeft even geduurd, maar in juli van dit jaar is het dan eindelijk zover. De eerste opvouwbare Samsung smartphone wordt dan echt een feit!

Technische problemen met de Galaxy Fold

In april van dit jaar werd de Galaxy Fold al uitgesteld vanwege technische problemen met het toestel. Testers mochten het toestel al even uitproberen en liepen al snel tegen problemen aan. Het beeldscherm werkte binnen enkele dagen gedeeltelijk of helemaal niet meer. Hier klaagde de testers steen en been over op verschillende forums, waardoor Samsung besloot het toestel uit te stellen. Het Zuid-Koreaanse bedrijf melde ook dat de testers de speciale beschermlaag hadden verwijderd, waardoor het scherm niet meer correct werkte.

Momenteel is Samsung druk bezig met testen om de problemen te verhelpen. Ten eerste hebben ze de beschermlaag met een speciale lijm bevestigd, zodat deze er niet gemakkelijk afgetrokken kan worden. Ook heeft het bedrijf aangegeven gebruikers ervan op de hoogte te stellen dat de speciale beschermlaag niet verwijderd mag worden. Anders functioneert het toestel niet meer naar behoren.

Nieuwe releasedatum

Het zal gelukkig niet lang meer duren, maar in de loop van deze maand zullen we meer te weten komen over de Galaxy Fold. Samsung zal deze maand nog met een nieuwe releasedatum komen voor het toestel. Zodra dit zover is dan zullen wij jou hiervan snel op de hoogte brengen. Dus houd onze nieuwsberichten goed in de gaten.

Wat we al wel weten is dat het toestel een revolutionaire smartphone is. Het toestel zal ook zeker niet goedkoop zijn. Met een adviesprijs van een kleine 2000 euro mag je flink in de buidel tasten. Mocht je dat er wel voor over hebben, dan kun je het toestel binnenkort op onze website vergelijken en bestellen bij de goedkoopste aanbieder. Kan je niet wachten op een nieuw toestel? Bekijk dan snel onze GSM aanbiedingen en vind de beste deal die bij jou past.

10/10 - (3 stemmen)

Plaats een reactie