Opvouwbare smartphone van Huawei

De opvouwbare smartphone van Huawei is uitgesteld tot september

Opvouwbare smartphone van HuaweiDe eerste opvouwbare smartphone van Huawei, de Mate X, is uitgesteld tot september van dit jaar. Het Chinese techbedrijf Huawei wil zich beter voorbereiden voordat het toestel daadwerkelijk in de winkel ligt.

De Mate X in een notendop

De opvouwbare Mate X beschikt over twee schermen: 6.38 inch en 6.6 inch, die uitgevouwen kunnen worden tot één groot scherm van maarliefst 8 inch! Het toestel zal ook zeker niet de goedkoopste zijn. Met een adviesprijs van 2.299 euro zal dit de duurste toestel op de markt zijn.

Huawei wil zich beter voorbereiden

Aanvankelijk zou Huawei de opvouwbare Mate X lanceren in de loop van de zomer dit jaar. Echter wil het bedrijf zich nog beter voorbereiden om alle kinderziektes te verhelpen. Dit komt ook omdat hun concurrent Samsung al eerder problemen had met de lancering van hun opvouwbare toestel, de Galaxy Fold.

Ook wil Huawei meer tijd geven aan de app-ontwikkelaars. Die op hun beurt ervoor moeten zorgen dat wanneer de telefoon uitgevouwen is, de applicaties goed blijven functioneren.

Releasedatum opvouwbare smartphone van Huawei is nog niet bekend

Huawei kon helaas nog geen officiële datum noemen wanneer we het toestel in de schappen kunnen verwachten. Zodra we meer weten dan laten we je het op onze site weten. Dus houd onze nieuwsberichten goed in de gaten.

10/10 - (2 stemmen)

Plaats een reactie