Polarsteps

Hou je reis bij via de Polarsteps app

Polarsteps app review

PolarstepsReizen is ontzettend leuk! Het zou natuurlijk helemaal leuk zijn als je je reis gemakkelijk kunt bijhouden met behulp van een app. Het thuisfront weet dan precies waar jij je op dat moment bevindt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een prachtig fotoboek te maken met behulp van deze app. Je kunt de Polarsteps app bovendien volledig gratis downloaden in de App Store.

Reisinspiratie opdoen met Polarsteps

De manier hoe je reis wordt weergegeven is fenomenaal. Dat is vooral hetgeen waar de app in uitblinkt. Je kunt bovendien ook gemakkelijk gebruikmaken van de zoekfunctie. Je kunt hier onder andere zien welke plekken andere reizigers hebben bezocht. Zo kun je unieke plekken bezoeken die je anders misschien nooit had gezien.

Beperkt batterijgebruik

Gps vraagt ontzettend veel van je batterij. Als je dat continu aan hebt voor een bepaalde app, kun je erop rekenen dat je smartphone snel leeg is. Gelukkig maakt Polarsteps gebruik van triangulatie via het telefoonnetwerk. Daarmee verbruikt het veel minder van je batterij en wordt dat beperkt tot een minimum. Bovendien is er geen internetverbinding nodig, wat wel fijn is als je in het buitenland zit. Je hebt wel internettoegang nodig als je foto’s en verhalen wilt uploaden op het internet. Dat kun je natuurlijk eventueel via Wi-Fi doen.

Tip: op zoek naar de beste gsm deals? Bekijk al onze GSM aanbiedingen.

Je reis delen met het thuisfront

Een andere leuke feature is, is dat je je reis gemakkelijk kunt delen met het thuisfront. De travel tracker houdt namelijk automatisch bij waar je bent in een interactieve wereldkaart. Je zult de foto’s en verhalen nog zelf moeten toevoegen, maar de reistijdlijn is al voor je uitgestippeld. Uiteindelijk ontvang je dan ook een online fotoboek van je reis. Je kunt deze vervolgens met een druk op de knop laten uitprinten tot een geprint fotoboek. Dat is dan ook het verdienmodel van de app. Je kunt de app geheel gratis downloaden.

Lijkt jou dit ook een leuke app? Download de app direct in de App Store en deel dit artikel op social media met je vrienden, familie en eventuele medereizigers.

6/10 - (2 stemmen)

Plaats een reactie