Vergelijk alle HTC gsm topdeal aanbiedingen

HTC mobiele telefoons vergelijken bij webshops en providers

HTC

Vergelijk alle HTC gsm topdeal aanbiedingen

HTC

Bekijk hier alle mobiele telefoons van HTC. Selecteer je gewenste toestel en bekijk aanbiedingen van alle providers en webwinkels.

Sense

HTC Sense

HTCHet is eerder een uitzondering dat een smartphonefabrikant geen eigen interface voor Android ontwikkeld. Ook HTC heeft een eigen softwareschil voor Android ontwikkeld en deze heet: HTC Sense. Sense-interface voor Android heeft een aantal unieke features.

BlinkFeed

BlinkFeed is een nieuwsoverzicht welke te vinden is door op het homescherm een swipe-beweging te maken van links naar rechts. Vind eenvoudig rrs-feeds van alle bekende websites en blijf altijd op de hoogte van nieuwsonderwerpen zoals: financieel, sport en mode.

Nieuwste Sense 7

De nieuwste softwareversie van Sense is: Sense 7 en draait op hun nieuwste Mid-range en High-end toestellen. Met de nieuwe Theme Maker is het mogelijk om eigen thema’s samen te stellen. Download nieuwe thema’s, pas deze naar eigen wens aan en deel deze met de community waar ook thema’s van andere te vinden zijn. Sense 7 beschikt ook over een slimme widget genaamd: Sense-Home. Deze slimme widget leert welke app’s er gebruikt worden per locatie zodat er sneller geschakeld kan worden.

Over

Over HTC

HTCHet Taiwanese HTC (High Tech Computer) is in 1997 opgericht. In het begin produceerde ze PDA’s onder de namen: Dopod en QTEK. Later zijn ze hun eigen mobiele apparaten onder hun eigen merknaam gaan produceren. Op 22 oktober 2008 werd de T-Mobile G1 oftewel de HTC-Dream in samenwerking met Google uitgebracht. Dit was de allereerste smartphone met het mobiele besturingssysteem van Google: Android. Sindsdien is Android niet meer weg te denken uit de samenleving en is mede dankzij HTC zo groot geworden zoals het vandaag de dag is. Hun eerste smartphones draaide allemaal op het mobiele besturingssysteem van Microsoft: Windows Phone. Naarmate Android steeds populairder werd is de overstap geleidelijk naar Android gemaakt. Heel zelden brengen ze nog een smartphone uit met het Windows Phone mobiele besturingssysteem.

HTC-toestellen staat vooral bekend om hun BoomSound stereospeakers en prachtige unibody design gemaakt van premium materialen. Momenteel zijn er verschillende modellen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bekijk hieronder van alle toestellen.