Vergelijk alle Huawei gsm topdeal aanbiedingen

Huawei mobiele telefoons vergelijken bij webshops en providers

Huawei

Vergelijk alle Huawei gsm topdeal aanbiedingen

Huawei

Bekijk hier alle mobiele telefoons van Huawei. Selecteer je gewenste toestel en bekijk aanbiedingen van alle providers en webwinkels.

Emotion UI

Emotion UI van Huawei

Huawei Emotion UIHuawei heeft net als de overige smartphonefabrikanten ook een eigen softwareschil voor Android ontwikkeld. De gebruikersinterface van Huawei heet Emotion UI (EMUI) en draait op hun meest recente Android-smartphones.

Voordelen Emotion UI

Emotion UI heeft zo zijn eigen voordelen. Uni-Home is de startpagina van Emotion UI en is tevens de verzamelplaats van alle applicaties en widgets. Hi-Suite is een themabewerker waarmee thema’s naar eigen smaak samengesteld kunnen worden en waar populaire thema’s van andere gedownload kunnen worden. Ook is het mogelijk om snel te kunnen schakelen tussen verschillende profielen met slechts één druk op een fysieke knop. Profielen kunnen aangemaakt worden voor bijvoorbeeld: thuis, werk of buiten.

Laatste versie Emotion UI

In december 2014 is de nieuwste versie Emotion UI 3.0 uitgebracht én is flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger Emotion UI 2.3. Zo zijn de menu’s een stuk overzichtelijker geworden en hebben de standaard applicaties zoals de agenda- en galerij-app een flinke upgrade gekregen.

Over

Over Huawei

Huawei ZTEHet Chinese bedrijf Huawei bestaat al tientallen jaren, maar is een relatief jonge speler op de smartphonemarkt. Het bedrijf is in 1988 opgericht en is gespecialiseerd in het verkoop van telefoonapparatuur voor bedrijven. In de afgelopen tien jaar is het bedrijf pas echt in een stroomversnelling terecht gekomen. Momenteel zijn ze één van de grootste netwerkapparatuur-leveranciers in China. Door veel aandacht te besteden aan hun smartphones heeft Huawei wereldwijd veel klanten voor zich weten te winnen. Mede hierdoor staan zij nu ook terecht in de top 3 grootste smartphonefabrikanten ter wereld!


Mobiele telefoons van Huawei

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro
Huawei P30 Lite
Huawei P30 Lite