iPhone vergelijking

iPhone 8 (Plus) en iPhone X vergelijking

iPhone 8 (Plus) en iPhone X, wat zijn de verschillen?

Apple heeft dit jaar niet 2 maar 3 nieuwe iPhone modellen geïntroduceerd. De iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X zijn Apple’s nieuwste toestellen voor het jaar 2017. En omdat er dit jaar meer te kiezen valt, is het wel zo fijn om te weten welk toestel het best bij jou past. In deze korte review nemen we de 3 nieuwe iPhone modellen van Apple onder de loep en bekijken we alle belangrijke verschillen per toestel.

iPhone 8

Apple iPhone 8: compact en krachtig

Apple iPhone 8De Apple iPhone 8 is dit jaar het kleinste model van Apple. Met een compact formaat en een handzaam 4.7 inch beeldscherm kun je dit toestel gemakkelijk met één hand bedienen. Daarnaast zit hij bomvol met de nieuwste hardware. Het toestel kan draadloos opgeladen worden, beschikt standaard over meer opslaggeheugen en is voorzien een nieuwe, energiezuinige A11 chip. En met de verbeterde 12 MP camera schiet je de scherpste plaatjes en video’s, die je uiteraard in 4K kan opnemen.

Belangrijkste specificaties:

4.7″ HD scherm
2 GB werkgeheugen
12 megapixelcamera
Stof- en waterbestendig

iPhone 8 Plus

Apple iPhone 8 Plus: de phablet van Apple

Apple iPhone 8 PlusDe Apple iPhone 8 Plus is het allergrootste model van Apple. Met een 5.5 inch Full HD scherm beschik je over een supergroot beeldscherm, handig als je grote handen hebt of gewoon een groot scherm wil hebben om naar te kijken. Ook op prestaties levert de iPhone 8 Plus niet in! Met de nieuwe A11 chipset en 3GB RAM loopt dit toestel als een zonnetje. Daarnaast beschikt de iPhone 8 Plus over een grotere batterij en een Dual camera, waarmee je extra ver kunt inzoomen en haarscherpe portretfoto’s kunt vastleggen.

Belangrijkste specificaties:

5.5″ Full HD scherm
3 GB werkgeheugen
Dual 12 megapixelcamera
Stof- en waterbestendig

iPhone X

Apple iPhone X: het vlaggenschipmodel

Apple iPhone XDe Apple iPhone X is het vlaggenschipmodel van Apple. Dit toestel heeft aan de voorkant een supergroot OLED beeldscherm met een diagonaal van maar liefst 5.8 inch. Onder het scherm zit de zeer krachtige en energiezuinige A11 Bionic chip. Deze chip is klaargestoomd voor argument reality en wordt ondersteund door 3GB RAM. Daarnaast is dit toestel voorzien van een Dual camera en een nieuwe Face ID sensor waarmee je de iPhone X eenvoudig kunt ontgrendelen met je gezicht, zelfs in het donker. En hij is ook stof- en waterbestendig.

Belangrijkste specificaties:

5.8″ OLED HD scherm
3 GB werkgeheugen
Dual 12 megapixelcamera
Face ID

10/10 - (3 stemmen)

Plaats een reactie