iPhone trager

iPhone trager door IOS-update? Apple waarschuwt je voortaan!

iPhone trager door IOS-update

iPhone tragerBijna twee jaar geleden kwam Apple in een slecht daglicht te staan vanwege software-updates. Oudere iPhone modellen werden bewust trager gemaakt na een update. Apple hoopte zo dat de gebruiker sneller zou overstappen naar een nieuwer model. Dit was natuurlijk erg nadelig voor de consument. Tegenwoordig pakt het Amerikaanse bedrijf het heel anders aan. Sinds 2018 versneller de software-updates de iPhone’s aanzienlijk en in 2019 gaat Apple consumenten waarschuwen als een update hun iPhone vertraagt.

Waarschuwing voor tragere iPhone in update

Het is altijd maar weer de vraag of een update wel goed is voor je iPhone? Gaan de prestaties erop vooruit of wordt de iPhone trager? Daar wil Apple duidelijkheid in verschaffen. Voortaan krijgen alle bezitters van een oudere iPhone een waarschuwing voordat ze een update installeren. In de waarschuwing staat onder andere of de update invloed heeft op de prestaties van de iPhone. Of de iPhone trager gaat worden en of het invloed heeft op de accuduur.

Is het voordelig voor Apple?

Met de vraag of het voordelig is voor Apple? Dat is nog maar even afzien. Maar voor alle iPhone bezitters is dit natuurlijk heel goed nieuws. Nu weten de gebruikers exact welke invloed een update heeft op hun iPhone. En zou jij een update doen als het nadelige gevolgen heeft op de prestaties van je iPhone? Met die informatie kunnen we stellen dat het niet perse voordelig is voor Apple, maar wel voor de consument.

10/10 - (3 stemmen)

1 gedachte over “iPhone trager door IOS-update? Apple waarschuwt je voortaan!”

  1. iOS-updates zijn leuk, maar ze kunnen er ook voor zorgen dat je iPhone langzamer wordt. Tot nu toe is Apple daar niet transparant over geweest, maar dat gaat veranderen. Voortaan word je op de hoogte gesteld als een software-update invloed heeft op de prestaties van je iPhone.

    Beantwoorden

Plaats een reactie