Vergelijk alle LG gsm topdeal aanbiedingen

LG mobiele telefoons vergelijken bij webshops en providers

LG

Vergelijk alle LG gsm topdeal aanbiedingen

LG

Bekijk hier alle mobiele telefoons van LG. Selecteer je gewenste toestel en bekijk aanbiedingen van alle providers en webwinkels.

Optimus UI

Optimus UI van LG

LGAlle LG-smartphones draaien op het mobiele besturingssysteem van Google: Android. Optimus UI is de softwareschil van LG voor Android. Zo biedt Optimus UI een aantal voordelen.

Voordelen Optimus UI

Met “LG’s Knock-feature” kan je het toestel eenvoudig ontgrendelen met jouw eigen tik patroon (3-8 tikken). Met “QuickMemo”, welke in het drop-down menu zit, kan je eenvoudig notities maken. Met de functie “Charge-Only” zal het toestel, wanneer je hem met een micro USB-kabel aansluit op een pc, alleen opladen en geen vervelende mediatransfer-notificatie weergeven.

Customizable

Ben je linkshandig of bevalt de opstelling van de on-screen navigatie-knoppen niet? Goed nieuws, want met Optimus UI 3.0 kan je naar eigen wens de navigatieknoppen instellen. Het is zelfs mogelijk om vijf menu-knoppen te gebruiken i.p.v. drie. Daarnaast kun je je eigen thema’s personaliseren en eigen appicoontjes gebruiken.

Over

Over LG Electronics

LGHet Zuid-Koreaanse bedrijf LG is in 1947 opgericht. Pas vanaf 1958 richtte zij zich specifiek op het produceren van consumentenapparatuur zoals: televisies, huishoudelijk apparatuur en mobiele telefoons. Momenteel zijn ze één van de grootste smartphonefabrikanten ter wereld. Tot 1995 heette het bedrijf “Lucky Goldstar”, maar tegenwoordig betekenen de letters niets meer en staat het merk vooral bekend om hun slogan “Life’s Good”

LG mobiele telefoons blinken uit in ontwerp en haarscherp beeldtechnologie. De smartphones zijn gemaakt voor de toekomst en beschikken over de nieuwste technieken. Het assortiment is zeer ruim, voor elk budget is er een geschikt toestel. Bekijk hieronder alle toestellen of vergelijk ze allemaal met onze GSM vergelijker.