Over ons

Over Gsm-topdeal.com

Gsm-topdeal.com is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je alle mobiele telefoons, abonnementen en Sim Only contracten kunt vergelijken op prijs, kwaliteit en voorwaarden. Door vrijblijvend gebruik te maken van onze handige vergelijkingstools kun je heel eenvoudig de beste deal vinden die bij jou past! Of je nu op zoek bent naar het allergoedkoopste (Sim Only) abonnement of de beste smartphoneaanbieding, bij ons kun je het complete aanbod mobiele telefoons en abonnementen van alle providers en Nederlands grootste webwinkels overzichtelijk met elkaar vergelijken.

Onze zekerheden

Over ons Gsm topdeal Ruim 10 jaar ervaring
Beveiligde https-verbinding
Altijd actueel en betrouwbaar
100% onafhankelijk en objectief
Vergelijk alle telefoons en providers

Wie zijn wij

Gsm-topdeal.com is een initiatief van Vergelijkingssite B.V., ingeschreven onder KvK-nummer: 63002744 en BTW-nummer: 8550.492.48.B01. Wij van Vergelijkingssite B.V. helpen consumenten graag op weg met het vinden van de beste online deals. Als het nu gaat om een goedkoop energiecontract, een nieuwe smartphone óf de goedkoopste zorgverzekering. Je bent bij ons altijd aan het juiste adres! Wij beheren verschillende vergelijkingssites waar je de volgende producten en diensten kunt vergelijken zoals: aanbiedingen, energiecontracten, hypotheken, internetcontracten, loterijen, Sim Only abonnementen, telefoon abonnementen, vakanties, verzekeringen en nog heel veel meer! Neem daarom gerust eens een kijkje op één van onze andere vergelijkingssites.

Wat doen wij

Om jou van goede informatie te kunnen blijven voorzien, plaatsen wij dagelijks nieuwe informatie op onze websites. Belangrijke informatie zoals: nieuwsberichten, updates, prijswijzigingen en contractvoorwaarden worden dagelijks bijgehouden. Daarnaast speuren wij het hele internet af voor de beste aanbiedingen, die wij vervolgens weer op onze websites plaatsen. Ook houden wij de online markt goed in de gaten en spelen hier graag op in. Door populaire websites over te nemen én nieuwe op te zetten, kun je voor steeds meer producten en diensten terecht bij één van onze websites.