Refurbished toestel

Refurbished toestel met abonnement vergelijken

Refurbished toestel

refurbished toestelBen jij op zoek naar een ‘nieuw’ toestel, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Kies dan voor een afgeprijsd refurbished toestel. Een refurbished toestel is technisch perfect en het beste alternatief voor nieuw, maar dan extra scherp geprijsd. Op deze pagina kun je alle refurbished toestellen met abonnement vergelijken. Selecteer je gewenste smartphone, stel je ideale abonnement samen en bekijk welke aanbieder de allerbeste deal heeft.


Beschikbare refurbished toestellen:


Beste alternatief voor nieuw

Technisch perfect

Standaard 2 jaar garantie

Wat is een refurbished toestel?

Een refurbished toestel is al eerder gebruikt geweest, maar compleet gereviseerd. Het toestel is van binnen en buiten schoongemaakt en vernieuwd waar nodig. De belangrijkste onderdelen zoals de batterij en de behuizing zijn vervangen, en het toestel is aan een grondige inspectie onderworpen, net als een nieuw toestel. Zo weet je zeker dat een refurbished toestel aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Ook krijg je standaard 2 jaar fabrieksgarantie op een refurbished toestel.

Waarom refurbished?

Een refurbished toestel is het beste en goedkoopste alternatief voor nieuw. Omdat het toestel al eerder gebruikt is geweest en vernieuwd, hoef je niet meer de hoofdprijs te betalen. Het kan soms wel honderden euro’s schelen met een nieuw ongebruikt toestel. Dit scheelt enorm in de toestelkosten die je kwijt bent bij het afsluiten van een telefoon abonnement met refurbished smartphone.

Welke refurbished toestellen zijn er momenteel verkrijgbaar?

Momenteel heeft Apple alleen refurbished toestellen beschikbaar. Deze toestellen zijn door Apple zelf aan een grondige inspectie onderworpen en vernieuwd. Zo weet je zeker dat een iPhone dat door Apple is gereviseerd aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, net als een nieuwe iPhone.

In de nabije toekomst verwachten wij meer refurbished toestellen van meerdere merken beschikbaar te stellen op onze website. Dus houd deze pagina goed in de gaten!

Ben jij op zoek naar een toestel waar geen refurbished alternatief voor is? Bekijk dan hier het complete aanbod mobiele telefoons.