Vergelijk alle Samsung gsm topdeal aanbiedingen

Samsung mobiele telefoons vergelijken bij webshops en providers

Samsung

Vergelijk alle Samsung gsm topdeal aanbiedingen

Samsung

Bekijk hier alle mobiele telefoons van Samsung. Selecteer je gewenste toestel en bekijk aanbiedingen van alle providers en webwinkels.

TouchWiz

Samsung TouchWiz

Samsung TouchWizTegenwoordig plaatsen bijna alle smartphonefabrikanten hun eigen softwareschil over Android heen met elk hun eigen unieke features en mogelijkheden. De Android-interface van Samsung heet: TouchWiz. TouchWiz is al aanwezig sinds de Galaxy S-serie en is herkenbaar aan de felle kleuren en icoontjes.

Mogelijkheden TouchWiz

Enkele mogelijkheden van TouchWiz zijn: Smart Stay, S Voice en Multi Window. Met Smart Stay pauzeert een video automatisch wanneer je niet meer naar het scherm kijkt. S Voice is de persoonlijke assistent die je op elk moment kan raadplegen voor het vinden van informatie op het internet of het plannen van afspraken in je agenda. Met Multi Window kan je twee applicaties tegelijkertijd geopend hebben. Zo kun je bijvoorbeeld een video bekijken op Youtube en tegelijkertijd surfen op het internet. TouchWiz verschilt per type toestel en Android-versie, de midrange en high-end toestellen hebben uiteraard meer functionaliteiten dan de budget-toestellen met het TouchWiz-interface.

Samsung TouchWiz wordt steeds meer “Stock Android”

Beetje bij beetje wordt TouchWiz steeds meer “Stock Android” aangezien er veel onnodige applicaties (bloatware) aanwezig was in TouchWiz. Stock Android is een kale Android-versie met alleen de hoofd noodzakelijke applicaties. Met de laatste software-update van TouchWiz zijn de menu’s een stuk overzichtelijker geworden en zijn het aantal voorgeïnstalleerde applicaties verder uitgedund. Op deze manier wil Samsung haar smartphonegebruikers steeds een betere smartphonebeleving bieden.

Over

Over Samsung

SamsungHet Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung is in 1938 opgericht als transportbedrijf. Tegenwoordig is het bedrijf één van de grootste elektronicaconcerns ter wereld. Hun eerste Android-smartphone, de Galaxy i7500, werd in juni 2009 gepresenteerd. Daarna is het erg hard gegaan met het bedrijf, keer op keer bracht het verschillende toptoestellen op de markt, waaronder de zeer succesvolle Galaxy S en Galaxy Note-serie. Momenteel verkopen ze de meeste smartphones wereldwijd en zijn hierdoor een geduchte concurrent van Apple.

Voor elk budget is er een passend aanbod. Samsung staat bekend om hun brede assortiment van hoge kwaliteit. Momenteel zijn er ruim 10 modellen verkrijgbaar variërend van budget tot high-end toestellen. Bekijk hieronder alle toestellen of vergelijk ze allemaal met onze GSM vergelijker.


Mobiele telefoons van Samsung

Galaxy S20 Plus
Samsung Galaxy S20 Plus
Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra
Galaxy S10 Plus
Samsung Galaxy S10 Plus
Galaxy S9 Plus
Samsung Galaxy S9 Plus
Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9