Vergelijk alle Sony gsm topdeal aanbiedingen

Sony mobiele telefoons vergelijken bij webshops en providers

Sony

Vergelijk alle Sony gsm topdeal aanbiedingen

Sony

Bekijk hier alle mobiele telefoons van Sony. Selecteer je gewenste toestel en bekijk aanbiedingen van alle providers en webwinkels.

Timescape UI

Sony Timescape UI

SonyTimescape UI is de Android softwareschil van Sony. Oorspronkelijk was Timescape UI alleen beschikbaar voor hun Xperia toestellen, maar sinds januari 2013 is Timescape UI ook gratis te gebruiken voor alle andere Android apparaten met minimaal Android 4.0.

Voordelen Timescape UI

Timescape UI is voorzien van een paar handige applicaties. Mediascape is dé plek waar je alle multimediabestanden makkelijk kunt beheren. Met de ingebouwde Walkman-App klinken alle audiobestanden van betere kwaliteit. En met Stamina-mode wordt het energieverbruik drastisch verlaagd.

Sony PS4 Remote Play

Met Remote Play kan je PlayStation 4 games spelen op je Xperia-smartphone. Remote Play is alleen beschikbaar voor de Xperia Z3 en de Xperia Z5-smartphones.

  1. Download de Remote Play-app in de Google Play Store
  2. Verbind je Xperia smartphone én je PS4 op hetzelfde Wifi-netwerk
  3. Geniet van al jouw PS4 games op je Xperia-smartphone

Over

Over Sony

SonyHet Japanse bedrijf Sony is in 1946 opgericht onder de naam TTK (Tokyo Telecommunications Engineering). In 1958 is het bedrijf verder gegaan onder de naam Sony zoals we het vandaag de dag kennen. Ze hebben hun naamsbekendheid voornamelijk te danken aan de Walkman en de PlayStation spelcomputer. Hun eerste smartphone, de Xperia X1, werd in 2008 uitgebracht. Deze smartphone werd samen met het merk Ericsson uitgebracht (Sony-Ericsson) dat in 2011 werd uitgekocht. Hun eerste Android-smartphone, de Xperia X10, werd in 2010 uitgebracht. Al hun toestellen voor die tijd werkte samen met het mobiele besturingssysteem van Microsoft: Windows Mobile OS. Momenteel draaien al hun toestellen op Android aangezien dit platform veel populairder is onder de smartphonegebruikers vandaag de dag.

De Sony Xperia Z smartphones zijn erg populair omdat ze stof- en waterdicht zijn. Ook de Compact modellen zijn waterbestendig en worden tevens met supersnelle processors op de markt gebracht, iets wat niet het geval is bij de concurrenten.