Oneindig online T-Mobile

T-Mobile Oneindig Online – onbeperkt internet

T-Mobile Oneindig Online

Oneindig online T-MobileT-Mobile heeft op maandag 6 juni nieuwe Sim Only abonnementen gepresenteerd waarmee je onbeperkt kunt internetten in heel Nederland. Hiermee is T-Mobile de tweede provider in Nederland die Sim Only abonnementen beschikbaar heeft met onbeperkt internet zonder beperkingen. Voor een prijs van 90 euro per maand kun je onbeperkt gebruik maken van mobiel internet op je smartphone.

Surfen zonder databeperking

Eerder had T-Mobile aangekondigd dat ze databeperking zou toepassen op het streamen van online video. Zo gaven ze aan dat video’s gestreamd konden worden in maximaal 480p. Echter zijn ze hier op teruggekomen omdat dit namelijk niet is toegestaan vanwege Europese wetgeving omtrent netwerkneutralisatie.

Met de nieuwe Oneindig Online abonnementen van T-Mobile kun je dus wel online video’s streamen op de hoogste kwaliteit. Mocht er onvoldoende capaciteit zijn op het netwerk dan kunnen ze de snelheid verlagen om een instabiel netwerk te voorkomen. Hiermee wil T-Mobile hun klanten altijd voorzien van een goed werkend netwerk.

Oneindig Online voor de grote dataverbruikers

Met een prijs van 90 euro moet je flink in de buidel tasten maar daarvoor krijg je wel altijd en overal toegang tot het 4G-netwerk van T-Mobile, zonder extra kosten achteraf. Zo kun je het internet gebruiken zoals je het thuis gewent bent, maar dan op je smartphone buitenshuis. Tevens ontvang je er een 2GB databundel bij die je kunt gebruiken binnen de gehele EU.

Hieronder kun je direct de Oneindig Online Sim Only van T-Mobile afsluiten. Ook is het mogelijk om alle Sim Only abonnementen naast elkaar te vergelijken met onze onafhankelijke Sim Only vergelijker.

9.1/10 - (9 stemmen)

Plaats een reactie