Sim Only vergelijken

Sim Only abonnementen vergelijken van alle providers

Vergelijk alle Sim Only abonnementen

Alle providers en netwerken

Goedkoopste Sim Only vanaf € 2,50 p/m

Bespaar tot wel 90% op je belkosten!Alle Sim Only providers

Ben SimOnly abonnementen en aanbiedingen vergelijken
hollandsnieuwe SimOnly abonnementen en aanbiedingen vergelijken
KPN SimOnly abonnementen en aanbiedingen vergelijken
Lebara Sim Only abonnementen en aanbiedingen vergelijken
Robin mobile Sim Only abonnementen en aanbiedingen vergelijken
Simpel Sim Only abonnementen en aanbiedingen vergelijken
T Mobile SimOnly abonnementen en aanbiedingen vergelijken
Tele2 SimOnly abonnementen en aanbiedingen vergelijken
Vodafone SimOnly abonnementen en aanbiedingen vergelijken
Youfone Sim Only abonnementen en aanbiedingen vergelijken

Sim Only vergelijken

Sim Only vergelijken

SimOnly vergelijken Exclusieve web only deals
Alle providers en netwerken
Actueel en 100% onafhankelijk
Totaaloverzicht en eenvoudig vergelijken
Goedkoopste Sim Only vanaf € 2,50 p/mnd

Wat is een Sim Only abonnement?

Wat is een Sim Only abonnement?

SimOnly abonnementenEen Sim-Only abonnement is een abonnement zonder toestel. Met een Sim-Only abonnement kan je evenveel als een telefoon abonnement, alleen betaal je geen dure toestelkosten meer voor een nieuwe telefoon en ben je veel goedkoper uit.

Benodigdheden Sim Only abonnement?

Om gebruik te kunnen maken van een Sim-Only abonnement, heb je alleen een mobiele telefoon nodig. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten of jouw toestel wel óf geen simlock heeft. Een simlock is een blokkade waardoor je niet kan wisselen van telecomprovider. Als jouw toestel een simlock heeft, dan kun je alleen gebruik maken van de diensten van de provider die de blokkade op jouw toestel heeft geplaatst. Mocht je toestel geen simlock hebben, dan kun je gebruik maken van elke simkaart en provider.

Wil je een simlock laten verwijderen van je mobiele telefoon zodat je wel kan wisselen van telecomprovider? Dat is mogelijk! Je kunt de simlock eenvoudig en snel laten verwijderen door een telecomspecialist. Hier zijn uiteraard wel kosten aan verbonden!

De voordelen van Sim Only

Voordelen Sim Only

Een Sim-Only abonnement is ideaal als je al over een goede mobiele telefoon beschikt en voordelige gesprekken wil voeren. Daarnaast biedt Sim-Only onbeperkte mogelijkheden zoals: onbeperkt bellen en sms’en, snel 4G internet en onbeperkt (4G) data met en zonder vast contract.

Maandelijks opzegbaar
Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms’en
Onbeperkt 4G data
Supersnel 4G internet

Sim-Only wint ook snel aan populariteit! Ruim 47% van de Nederlanders maakt nu al gebruik van een voordelig Sim-Only abonnement!

Geen BKR registratie

Sim-Only abonnementen vallen niet onder de nieuwe regels die sinds 1 mei 2017 zijn in gegaan. Bij het afsluiten van een Sim-Only abonnement wordt er geen BKR registratie gemaakt.

Gratis nummerbehoud

Met nummerbehoud kan je je huidige 06-nummer houden en meeverhuizen naar een andere provider. Kies tijdens het aanvragen van een nieuw Sim-Only abonnement voor gratis nummerbehoud en blijf bereikbaar op je eigen vertrouwde telefoonnummer.

Stel zelf je ideale Sim Only abonnement samen

Door gebruik te maken van onze Sim-Only vergelijker en handige filteropties is het heel eenvoudig om je ideale Sim-Only abonnement samen te stellen. Op deze manier kan je alle Sim-Only abonnementen en providers die bij jou passen makkelijk met elkaar vergelijken. Selecteer je gewenste (4G) internetbundel, belminuten en sms’jes én vind direct het goedkoopste Sim-Only abonnement dat bij jou past.

Hoeveel goedkoper is Sim Only?

Hoeveel goedkoper is een Sim Only abonnement?

Goedkoopste SimOnlyEen telefoonabonnement inclusief 300 belminuten + 1000 MB kost gemiddeld € 35,- per maand. Een Sim-Only met dezelfde bundels kost gemiddeld € 10,- per maand. Een besparing van € 25,- per maand! Op jaarbasis is dit maar liefst € 300,-. Met een Sim-Only abonnement kan je gemakkelijk honderden euro’s per jaar besparen!

Sim Only abonnementen vergelijken van alle providers
4.6 (92.42%) gebaseerd op 380 klantbeoordelingen