Sim Only vergelijken

Sim Only abonnementen vergelijken van alle webshops en providers

Vergelijk alle Sim Only abonnementen


Alle providers en netwerken

Goedkoopste Sim Only vanaf € 2,50 p/m

Bespaar tot wel 90% op je belkosten!Alle Sim Only providers

Ben SimOnly abonnementen en aanbiedingen vergelijken
hollandsnieuwe SimOnly abonnementen en aanbiedingen vergelijken
KPN SimOnly abonnementen en aanbiedingen vergelijken
Lebara Sim Only abonnementen en aanbiedingen vergelijken
Robin mobile Sim Only abonnementen en aanbiedingen vergelijken
Simpel Sim Only abonnementen en aanbiedingen vergelijken
T Mobile SimOnly abonnementen en aanbiedingen vergelijken
Tele2 SimOnly abonnementen en aanbiedingen vergelijken
Vodafone SimOnly abonnementen en aanbiedingen vergelijken
Youfone Sim Only abonnementen en aanbiedingen vergelijken

Sim Only abonnementen


Sim Only vergelijken

Sim Only vergelijken

Sim Only vergelijken Exclusieve web only deals
Alle providers en netwerken
Actueel en 100% onafhankelijk
Totaaloverzicht en eenvoudig vergelijken
Goedkoopste Sim Only verkrijgbaar vanaf € 2,50 p/mnd

Wat is een Sim Only abonnement?

Wat is een Sim Only abonnement?

Sim Only abonnementenEen SimOnly abonnement is een abonnement zonder toestel. Met een SimOnly abonnement kan je evenveel als een telefoon abonnement, alleen betaal je geen dure toestelkosten meer voor een nieuwe telefoon én ben je veel goedkoper uit!

Benodigdheden Sim Only abonnement?

Om gebruik te kunnen maken van een SimOnly abonnement, heb je alleen een mobiele telefoon nodig. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten of jouw toestel wel óf geen simlock heeft. Een simlock is een blokkade waardoor je niet kan wisselen van telecomprovider. Mocht je toestel wel een simlock hebben, dan kun je alleen gebruik maken van de diensten van de provider die de blokkade op jouw toestel heeft geplaatst. Indien je toestel geen simlock heeft, dan kun je gebruik maken van elke simkaart en provider.

Wil je een simlock laten verwijderen van je mobiele telefoon, zodat je wel kan wisselen van telecomprovider? Dat is mogelijk! In sommige gevallen kan de provider de simlock opheffen, hiervoor moet je contact opnemen met de klantenservice van de provider in kwestie. Je kunt de simlock ook eenvoudig en snel laten verwijderen door een telecomspecialist. Hier zijn uiteraard wel kosten aan verbonden!

De voordelen van Sim Only

Wat zijn de voordelen van een Sim Only abonnement?

Een SimOnly abonnement is ideaal als je al over een goede mobiele telefoon beschikt en voordelig wilt bellen, sms’en en internetten. Daarnaast biedt SimOnly onbeperkte mogelijkheden zoals: onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en, snel 4G internet en onbeperkt (4G) data, met en zonder vast contract.

Maandelijks opzegbaar
Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms’en
Onbeperkt 4G data
Supersnel 4G internet

SimOnly wint ook snel aan populariteit! Ruim 47% van de Nederlanders maakt nu al gebruik van een voordelig SimOnly abonnement!

Geen BKR registratie

SimOnly abonnementen vallen niet onder de nieuwe regels die sinds 1 mei 2017 zijn in gegaan. Bij het afsluiten van een SimOnly abonnement wordt er geen BKR registratie gemaakt.

Gratis nummerbehoud

Met nummerbehoud kan je je huidige 06-nummer houden en meeverhuizen naar een andere provider. Kies tijdens het aanvragen van een nieuw SimOnly abonnement voor gratis nummerbehoud en blijf bereikbaar op je eigen vertrouwde telefoonnummer.

Stel zelf je ideale Sim Only abonnement samen

Door gebruik te maken van onze SimOnly vergelijker en handige filteropties is het heel eenvoudig om je ideale SimOnly abonnement samen te stellen. Op deze manier kan je alle SimOnly abonnementen en providers die bij jou passen makkelijk met elkaar vergelijken. Selecteer je gewenste (4G) internetbundel, belminuten en sms’jes én vind direct het goedkoopste SimOnly abonnement dat bij jou past.

Hoeveel goedkoper is Sim Only?

Hoeveel goedkoper is Sim Only vergeleken met een telefoon abonnement?

Goedkoopste Sim OnlyEen telefoon abonnement inclusief 300 belminuten én 1000 MB kost gemiddeld € 35,- per maand. Een SimOnly met dezelfde bundels kost gemiddeld € 8,- per maand. Dit is een besparing van € 27,- per maand. Op jaarbasis is dit maarliefst € 324,-! Met een voordelig SimOnly abonnement kan je gemakkelijk honderden euro’s per jaar besparen!