4G Sim Only abonnementen vergelijken

Vergelijk alle 4G Sim Only abonnementen


Alle 4G providers

4G internet tot wel 256 Mb/s

4G Sim Only vanaf € 2,50 p/mnd


4G Sim Only vergelijken

4G Sim Only vergelijken

4G Sim Only abonnementen vergelijken Vergelijk alle 4G providers
100% Onafhankelijk en betrouwbaar
Vind de goedkoopste 4G abonnementen
4G internetsnelheden tot wel 225 Mb/s
Geschikt voor de meest recente smartphones

4G Sim Only tot wel 225 Mb/s

4G Sim Only tot wel 225 Mb/s

Voordat je een 4G Sim Only abonnement besteld is het verstandig om te weten waar je het internet voor gaat gebruiken. Heb je bijvoorbeeld heel snel internet nodig omdat je veel online video’s streamt? dan is het goed om te weten of je gewenste provider een snelle 4G-internetbundel beschikbaar heeft. Wat ook erg belangrijk is is dat je huidige smartphone 4G internet ondersteund, dit om teleurstellingen te voorkomen.

De providers KPN, Tele2, Vodafone & Youfone en hebben momenteel het snelste 4G-netwerk met een maximale downloadsnelheid van 225 Mb/s. Met 4G+ van Youfone kun je zelfs een snelheid behalen tot wel 256 Mb/s, echter moet hiervoor je 4G-toestel wel geschikt zijn en het netwerk optimaal presteren. Gemiddeld liggen de 4G-internetsnelheden op 25 Mb/s.

4G Sim Only internetversnellers

Niet alle providers hebben standaard 4G-internet in hun assortiment. Youfone biedt 4G-internet aan door middel van een 4G internetversneller. De kosten hiervan zijn gemiddeld € 5,- per maand en deze aanvullende 4G-bundels zijn maandelijks opzegbaar.

Snelste 4G Sim Only abonnement

Welke provider heeft het snelste 4G Sim Only abonnement?

4G-internetsnelheden variëren per provider en abonnementsvorm, vaak hebben de grootste databundels ook het snelste 4G internet. Hieronder kun je bekijken welke provider het snelste 4G-Sim Only abonnement beschikbaar heeft. De getoonde 4G-internetsnelheden zijn de maximaal haalbare downloadsnelheden.

  • 15 Mb/s: T-Mobile Basis Sim Only
  • 25 Mb/s: Simpel
  • 100 Mb/s: Ben
  • 120 Mb/s: T-Mobile Go
  • 225 Mb/s: KPN, Tele2 & Vodafone
  • 256 Mb/s: Youfone