Ben Sim Only abonnementen vergelijken

Ben Sim Only

T-Mobile netwerk
4G internet tot 100 Mb/s
 Onbeperkt bel/sms-bundel beschikbaar
Maandelijks opzegbaar contract beschikbaar


Ben Sim Only abonnement

Met een voordelig Sim Only abonnement van Ben maak je gebruik van het netwerk van T-Mobile, wat overigens het best geteste netwerk is van Nederland. Bij Ben heb je de keuze om je Sim Only abonnement helemaal naar eigen wens samen te stellen. Als je nu weinig belt of juist regelmatig, Ben heeft voor jou altijd een geschikt Sim Only abonnement beschikbaar. Kies je voor een databundel, dan maak je ook nog eens gebruik van het snellere 4G netwerk met een downloadsnelheid van 100 Mb/s.

Onbeperkt bellen en sms’en

Ben je elke dag telefonisch in contact met al jouw vrienden en familie? Kies dan voor de onbeperkte bel/sms-bundel van Ben. Met de onbeperkte bel/sms-bundel kun je elke dag zoveel bellen en sms’en als jij wilt en voorkom je hoge belkosten.

4G internetsnelheid

Als je Ben een Sim Only abonnement met internetbundel afsluit, dan mag je gratis gebruik maken van 4G internet. Met 4G internet raas je razendsnel over de digitale snelweg. Je kunt deze dienst gratis activeren via hun website of de App. Met 4G internet van Ben kun je maximale downloadsnelheden behalen van 100 Mb/s. Met 3G internet is dit 14.4 Mb/s. 4G internet van Ben is tot wel 6 keer sneller dan 3G internet.

Scherpe tarieven

Met een Ben Sim Only abonnement betaal je altijd scherpe tarieven. Kies je voor een 2 jaar contract dan betaal je de goedkoopste tarieven. Wil je nergens aan vastzitten? dan kun je kiezen voor een maandelijks opzegbaar contract. De tarieven zijn dan ietsje duurder, maar dat is de prijs die je betaald voor ultieme vrijheid.

De vrijheid van maandelijks opzeggen

Ben Sim Only is ook verkrijgbaar voor 1 maand zonder vast contract. Dit contract heeft geen looptijd en kan elk moment opgezegd worden. Dit biedt je alle flexibiliteit en vrijheid.

Ben Sim Only buitenbundeltarieven

Buiten de bundel bellen, sms’en of internetten kost bij Ben Sim Only:

  • € 0,31 per minuut
  • € 0,31 per bericht
  • € 0,10 per MB

Afrondingsmethode bij bellen: per minuut.