Lebara Sim Only abonnementen vergelijken

Lebara sim only

KPN netwerk
4G internet tot 75 Mb/s
Onbeperkt bellen en sms’en
Onbeperkt bellen, sms’en en 5 GB data vanaf € 10,- p/mnd


Lebara Sim Only abonnement

Lebara is één van de snelst groeiende mobiele providers in Europa. Ze maken gebruik van het stabiele KPN netwerk en hanteren voordelige (inter)nationale tarieven. Ook bieden ze een onbeperkt 4G internetbundel aan die maandelijks opzegbaar is. Zodoende zit je nergens aan vast en heb je alle vrijheid. Tenslotte kun je met Lebara Sim Only altijd onbeperkt bellen en sms’en binnen de EU.

Goedkope (inter)nationale tarieven

Met Lebara kun je goedkope internationale gesprekken voeren. Binnen de EU kun je gewoon gebruik maken van je eigen bundel. Voor gesprekken met internationale nummers gelden andere buitenlandtarieven. Klik hier voor alle internationale tarieven.

Altijd onbeperkt bellen en sms’en

Met Lebara Sim Only kun je altijd onbeperkt bellen en sms’en vanaf € 10,- per maand. Daarnaast kun je bij Lebara kiezen voor 2 verschillende looptijden: een 2 jarig abonnement en een maandelijks opzegbaar contract. Tevens betaal je voor beide looptijden precies dezelfde prijs, dus voor de prijs hoef je het niet te laten. Wel raden we aan om voor het maandelijks opzegbaar contract te kiezen, want dan heb je alle vrijheid om over te stappen en kun je kiezen voor onbeperkt 4G internet.

Onbeperkt 4G internetbundel

Wil je onbeperkt 4G internet? Dan is Lebara wellicht iets voor jou. Als je kiest voor een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement, dan kan je er een onbeperkt 4G internetbundel bij bestellen. Je ontvangt hiervoor 75GB die je de gehele maand kan gebruiken. Én als je bundel bijna op is, dan mag je elke dag nog 1GB gratis aanvullen door contact op te nemen met de klantenservice op nummer 1200.

Lebara Sim Only buitenbundeltarieven

Buiten de bundel bellen, sms’en of internetten kost bij Lebara Sim Only:

  • € 0,00 per minuut
  • € 0,00 per bericht
  • € 0,10 per MB

Voor het bellen en sms’en naar het buitenland gelden andere internationale tarieven.