Sim Only onbeperkt bellen abonnement

Vergelijk alle Sim Only abonnementen met onbeperkt bellen


Onbeperkt bellen

Met en zonder vast contract

Onbeperkt bellen vanaf € 4,- p/mnd


Sim Only onbeperkt bellen

Sim Only onbeperkt bellen abonnement

Sim Only onbeperkt bellen Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms’en
Gratis nummerbehoud
Ook maandelijks opzegbaar
Vergelijk alle providers onafhankelijk

Voordelen van Sim Only onbeperkt bellen

Voordelen Sim Only onbeperkt bellen

Wat zijn de voordelen van een Sim Only onbeperkt bellen abonnement?

Nooit meer buiten je bundel bellen voor een vast laag bedrag

Ben jij graag in contact met al je vrienden en familie en wil je geen dure belkosten meer? Dan is een Sim Only abonnement met onbeperkt bellen het meest geschikt voor jou. Met een onbeperkt bellen Sim Only abonnement kun je zoveel bellen en sms’en als je wilt, tegen een vast laag bedrag per maand.

Het goedkoopste Sim Only onbeperkt bellen abonnement

Het goedkoopste Sim Only abonnement met onbeperkt bellen is al verkrijgbaar vanaf € 9,- per maand. Tevens krijg je hier ook een 500 MB internetbundel bij. Dit is een aanbieding van Ben bij een 2 jarig contract. Wil je nergens aan vast zitten? dan is een onbeperkt bellen Sim Only abonnement ook het voordeligst bij Ben. Dit contract is maandelijks opzegbaar en biedt je alle flexibiliteit en vrijheid.

Hanteert mijn provider ook een “Fair Use Policy”?

Wat houdt de Fair Use Policy (FUP) in? De Fair Use Policy oftewel normaal consumentengebruik is door providers opgesteld om misbruik tegen te gaan op hun netwerk.

Als je een onbeperkt bellen abonnement afsluit heb je niet meer te maken met een limiet. Echter is dan wel de Fair Use Policy van kracht. Dit houdt in dat jouw provider mag en kan ingrijpen als je meer dan redelijk belt of sms’t. Over het algemeen grijpt een provider niet snel in, maar mocht je je abonnement gebruiken als babyfoon dan zal jouw provider het hier niet mee eens zijn en jou op de hoogte stellen. Bij extreem gebruik mag en kan jouw provider de extra kosten in rekening brengen.

Een Sim Only abonnement met onbeperkt bellen beschikt gemiddeld over 3000 belminuten. Echter verschilt dit per provider en het is daarom ook altijd raadzaam om de algemene voorwaarden goed door te lezen voordat je een abonnement afsluit.