T-Mobile Sim Only abonnementen vergelijken

T Mobile sim only

Best geteste netwerk
4G internet tot 120 Mb/s
Tot € 5,- korting per maand met T-Mobile Samen
 Onbeperkt bellen, sms’en en internetten vanaf € 35,- p/mnd


T-Mobile Sim Only abonnement

Met T-Mobile bel je via het beste netwerk van Nederland. T-Mobile heeft een ruim aanbod Sim Only abonnementen beschikbaar. Zo kun je met het Basis Sim Only abonnement in heel Nederland bellen, sms’en en internetten. Wil je ook in Europa gebruik maken van je bundels? dan kun je kiezen voor een Go Sim Only abonnement. Deze is trouwens ook in een Unlimited abonnementsvorm verkrijgbaar waarmee je onbeperkt kunt bellen, sms’en en internetten in heel Europa.

Basis Sim Only abonnement

Bel jij niet zoveel en is een internetbundel niet per se nodig? Kies dan voor T-Mobile Basis Sim Only. Kies minimaal een 150 belbundel en combineer deze eventueel met een 4G internetbundel (max. 15 Mb/s). Indien je internetbundel voor 100% verbruikt is dan stopt de internetverbinding automatisch.

Go Sim Only abonnement

Alle Go Sim Only abonnementen zijn te gebruiken in heel Europa. Met een Go Sim Only abonnement kun je onbeperkt bellen in Nederland en tot 120 minuten naar, in of vanuit Europa bellen. Sms’en en mms’en is in de gehele EU gratis. Ook kun je je 4G internetbundel in heel Europa gebruiken met een maximale downloadsnelheid van 120 Mb/s. Na het behalen van ja datalimiet kun je in Europa verder blijven internetten door een GB-aanvuller aan te schaffen. In Nederland kun je blijven internetten met een verlaagde internetsnelheid van 64Kb/s en 384Kb/s (Go Up).

Go Unlimited EU

Wil je echt alles onbeperkt? Kies dan voor het Go Unlimited EU Sim Only abonnement. Hiermee kun je onbeperkt bellen, sms’en en internetten in heel Europa. Voor mobiel internet in Europese landen ontvang je maandelijkse een databundel van 10 GB.

Verdien korting met T-Mobile Samen

Met T-Mobile Samen kun je elke maand extra korting verdienen. Het enigste wat jij hoeft te doen is samen met ander T-Mobile klanten een groep vormen. Vervolgens krijg je tot € 5,- korting per maand. Ook kunnen alle groepsleden onderling gratis met elkaar bellen.

4G internet tot 120 Mb/s

Alle internetbundels van T-Mobile maken gebruik van 4G internet. Het Basis Sim Only abonnement heeft een maximale snelheid van 15/3 Mb/s en alle Go Sim Only abonnementen hebben een maximale snelheid van 120/50 Mb/s.

T-Mobile Sim Only buitenbundeltarieven

Buiten de bundel bellen, sms’en of internetten kost bij T-Mobile Sim Only:

  • € 0,25 per minuut
  • € 0,00 per bericht
  • € 0,00 per MB, onbeperkt data 64Kb/s

Afrondingsmethode bij bellen: per seconde, met een minimum van één minuut.