Tele2 Sim Only abonnementen vergelijken

Tele2 sim only

Tele2 4G-only netwerk
4G internet tot 225 Mb/s
Maandelijks opzegbaar contract beschikbaar
 Onbeperkt bellen, sms’en en internetten vanaf € 25,- p/mnd


Tele2 Sim Only abonnement

Tele2 is een prijsvechter op gebied van mobiele telefonie. Met een eigen 4G-only netwerk gaan ze de concurrentie aan met Nederlands grootste providers. Voor genadeloos lage prijzen kan jij al een voordelig Sim Only abonnement afsluiten bij Tele2. Ook als je een grootverbruiker bent dan heeft Tele2 wel een geschikt abonnement voor jou beschikbaar. Met het nieuwe Unlimited 4G Sim Only abonnement kun je écht onbeperkt bellen, sms’en en internetten voor een vast laag bedrag van € 25,- p/mnd.

Onbeperkt bellen, sms’en en internetten

Tele2 heeft een nieuwe Unlimited 4G Sim Only abonnement gepresenteerd waarmee je écht onbeperkt kunt bellen, sms’en en internetten. Dit abonnement kost slechts € 25,- p/mnd voor 2 jaar en voor € 1,- p/mnd extra kun je kiezen voor een maandelijks opzegbaar contract (€ 26,- p/mnd). Standaard maakt dit abonnement gebruik van 4G-internet met een maximale downloadsnelheid van 225 Mb/s.

De spelregels zijn als volgt: Per dag ontvang je 5 GB data. Wanneer je databundel op is dan kun je extra data ontvangen door een sms te sturen naar 1280 (NOG 1GB). Hiermee wil Tele2 overbelasting op hun netwerk voorkomen om de kwaliteit van hun netwerk te kunnen blijven garanderen voor al hun klanten.

Standaard 4G

Bij Tele2 Sim Only maakt het niet uit welke databundel je kiest. Je krijgt bij hun altijd het hoogst haalbare internetsnelheid. Ook als je een Unlimited abonnement afsluit. Met een Sim Only abonnement van Tele2 maak je standaard gebruik van hun eigen 4G-netwerk met een maximale downloadsnelheid van 225 Mb/s.

Geen langdurig contract

Wees flexibel en kies voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Je kunt op ieder moment je abonnement gratis wijzig of opzeggen. Niets houdt je tegen!

Tele2 Sim Only buitenbundeltarieven NL/EU

Buiten de bundel bellen, sms’en of internetten kost bij Tele2 Sim Only:

  • € 0,25 per minuut
  • € 0,25 per bericht
  • € 0,007 per MB

Zonder bel/sms-bundel:

  • € 0,15 per minuut
  • € 0,15 per bericht

Bellen en sms’en naar een Europees telefoonnummer:

  • € 0,65 per minuut (vast)
  • € 0,90 per minuut (mobiel)
  • € 0,10 per bericht

Afrekenmethode bij bellen: per minuut.

Tele2 Sim Only abonnementen vergelijken
4.2 (83.06%) gebaseerd op 85 klantbeoordelingen