Youfone Sim Only abonnementen vergelijken

Youfone sim only

Betrouwbaar KPN netwerk
Eigen bel- en dataplafond instellen
Onbeperkt bel/sms-bundel beschikbaar
 Razendsnel 4G+ internet beschikbaar tot 256 Mb/s


Youfone Sim Only abonnement

Youfone heeft voor iedere type beller wel een voordelig Sim Only abonnement beschikbaar. Als je niet zo vaak belt of juist onbeperkt wil bellen, Youfone heeft voor ieder wat wils. Ook bieden ze supersnel 4G+ internet aan met een downloadsnelheid van maarliefst 256 Mb/s.

4G+ mobiel internet tot 256 Mb/s

Wil je gebruik maken het allersnelste 4G internet van Nederland? Kies dan voor Youfone Sim Only met een databundel van 1750 MB. Voor slechts € 1,- per maand extra kun je genieten van 4G+. De maximale internetsnelheid is 256 Mb/s (down) en 150 Mb/s (up).

Onbeperkt 4G databundel

Met Youfone Sim Only kun je ook onbeperkt internetten voor € 22,- per maand, echter geldt er wel een datalimiet van 15 GB per maand. Na het limiet wordt de internetsnelheid automatisch verlaagd naar 64Kb/s.

Bel- en dataplafond instellen

Voorkom hoge kosten voor mobiel bellen of sms’en door een belplafond in te stellen. Na het bereiken van je volledig bundel kun je niet meer bellen of sms’en. Met een dataplafond wordt de internetverbinding automatisch geblokkeerd na het bereiken van de limiet.

Belangrijk om te weten

Het is altijd belangrijk om de kleine lettertjes te lezen. Gelukkig hebben wij dat al voor jou gedaan! Op hun website is te lezen dat “Bij een bel/sms verbruik van minder dan € 10,00 wordt € 2,50 per maand aan administratiekosten in rekening gebracht”. Dit is volgens ons een gemiste kans en willen jou hier graag van op de hoogte stellen om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Youfone Sim Only buitenbundeltarieven

  • € 0,30 per minuut
  • € 0,30 per bericht
  • € 0,10 per MB

Afrondingsmethode bij bellen: per minuut.

Youfone Sim Only abonnementen vergelijken
3.93 (78.67%) gebaseerd op 15 klantbeoordelingen