Youfone Sim Only abonnementen vergelijken

Youfone sim only

KPN netwerk
4G+ internet tot 256 Mb/s
Eigen bel- en dataplafond instellen
 Onbeperkt bel/sms-bundel beschikbaar


Youfone Sim Only abonnement

Youfone heeft voor iedere type beller wel een voordelig Sim Only abonnement beschikbaar. Als je niet zo vaak belt of juist onbeperkt wil bellen, Youfone heeft voor ieder wat wils. Ook bieden ze supersnel 4G+ internet aan met een downloadsnelheid van maarliefst 256 Mb/s.

4G+ mobiel internet tot 256 Mb/s

Wil je gebruik maken het allersnelste 4G internet van Nederland? Kies dan voor Youfone Sim Only met een databundel van 1750 MB. Voor slechts € 1,- per maand extra kun je genieten van 4G+. De maximale internetsnelheid is 256 Mb/s (down) en 150 Mb/s (up).

Onbeperkt 4G databundel

Met Youfone Sim Only kun je ook onbeperkt internetten voor € 22,- per maand, echter geldt er wel een datalimiet van 15 GB per maand. Na het limiet wordt de internetsnelheid automatisch verlaagd naar 64Kb/s.

Dataplafond instellen

Voorkom hoge kosten voor mobiel data door een Dataplafond in te stellen. Na het bereiken van je volledig bundel kun je niet meer internetten. Met een dataplafond wordt de internetverbinding automatisch geblokkeerd na het bereiken van de limiet. De kosten hiervan bedragen € 0,50 per maand.

Belangrijk om te weten

Het is altijd belangrijk om de kleine lettertjes te lezen. Gelukkig hebben wij dat al voor jou gedaan! Op hun website is te lezen dat “Bij een bel/sms verbruik van minder dan € 10,00 wordt € 2,50 per maand aan administratiekosten in rekening gebracht”. Dit is volgens ons een gemiste kans en daarom willen wij jou hier graag van op de hoogte stellen om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Youfone Sim Only buitenbundeltarieven

Buiten de bundel bellen, sms’en of internetten kost bij Youfone Sim Only:

  • € 0,30 per minuut
  • € 0,30 per bericht
  • € 0,10 per MB

Afrondingsmethode bij bellen: per minuut.