Vergelijken

Telefoon abonnementen vergelijken van alle providers

Ben jij op zoek naar een goedkoop nieuw abonnement met toestel? Vergelijk dan snel alle actuele aanbiedingen van alle telefoons en providers. Selecteer je gewenste toestel, stel je ideale abonnement samen én vind makkelijk en snel een voordelig abonnement met toestel dat bij jou past.


Vergelijk alle telefoon abonnementen

Alle toestellen, merken en providers

Eenvoudig en onafhankelijk vergelijken

Vind de allergoedkoopste abonnementenAlle providers

Ben telefoon abonnementen en aanbiedingen vergelijken
hollandsnieuwe telefoon abonnementen en aanbiedingen vergelijken
KPN telefoon abonnementen en aanbiedingen vergelijken
T Mobile telefoon abonnementen en aanbiedingen vergelijken
Tele2 telefoon abonnementen en aanbiedingen vergelijken
Vodafone telefoon abonnementen en aanbiedingen vergelijken

Telefoon abonnementen


Telefoon abonnementen vergelijken

Telefoon abonnementen vergelijken

Telefoon abonnementen vergelijken 100% onafhankelijk
Alle toestellen en merken
Abonnementen van alle providers
Aanbiedingen van alle webwinkels
Vind de goedkoopste telefoon abonnementen

De voordelen van een telefoon abonnement

Voordelen telefoon abonnement

Telefoon abonnementen zijn enorm populair, simpelweg omdat je bij het afsluiten van een telefoon abonnement er een nieuw toestel bij uit mag zoeken. Providers geven vaak de allernieuwste toestellen gratis weg bij een telefoon abonnement, maar let wel op! Het toestel betaal je maandelijks weer terug aan je provider (toestelkrediet) en na de laatste betaling is het toestel pas van jou! Je kunt er ook voor kiezen om het toestel direct af te betalen. Dan is het toestel gelijk eigendom van jou en zit je niet vast aan een toestelkrediet.

Nieuw toestel
Toestel mag je houden
Kies je gewenste toestelbundel per maand
Telefoon abonnementen met en zonder BKR registratie

Kies zelf de hoogte van je toestelbundel

Tegenwoordig als een telefoon abonnement afsluit, betaal je de toestelkosten los van het abonnement en weet je precies hoeveel je kwijt bent voor het toestel. Het toestel kun je direct volledig afbetalen óf maandelijks terugbetalen d.m.v. een toestelbundel. Kies je voor een telefoon abonnement met toestel op afbetaling, dan mag je zelf de hoogte kiezen van je toestelbundel, variërend van 1 tot 35 euro per maand. Zodoende kun je zelf de hoogte bepalen van wat je maandelijks kwijt bent voor je abonnementskosten. Kies je voor een lagere toestelbundel per maand, dan zal in de meeste gevallen vooraf een éénmalige bijbetaling moeten afrekenen voor je nieuwe toestel.

Telefoon abonnementen zonder BKR registratie

Kom je, om welke reden dan ook, niet in aanmerking voor een telefoon abonnement vanwege een BKR registratie? Dan blijven er nog een paar opties over. Er zijn namelijk ook abonnementen verkrijgbaar zonder BKR registratie. Hieronder kun je zien bij welke abonnementen geen BKR-registratie wordt gemaakt.

  • Abonnement + toestel niet hoger dan 250 euro op afbetaling
  • Abonnement + toestel direct afbetalen tot een restbedrag van 250 euro op afbetaling
  • Abonnement + toestel binnen 3 maanden afbetalen
  • Sim Only abonnement zonder toestel

Verlengen of overstappen?

Abonnement verlengen of overstappen?

Zodra je huidige abonnement bijna afloopt dan kun je kiezen voor een gratis abonnementsverlenging bij je huidige provider of je kunt overstappen naar een andere (goedkopere) provider.

Abonnement verlengen

Ben je nog tevreden met je huidige provider? Dan is abonnement verlengen een slimme keus! Je krijgt namelijk extra voordeel als je je abonnement verlengt bij je huidige provider. Ten eerste komen de aansluitkosten van gemiddeld 30 euro te vervallen. Ook geven sommige providers extra korting op de abonnementskosten omdat je langer klant bij hun blijft. Tenslotte mag je ook nog een nieuw toestel uitzoeken, die je in één keer volledig afbetaald óf maandelijks terugbetaald d.m.v. een toestelbundel (toestelkrediet). Door je abonnement te verlengen kun je gemakkelijk tientallen tot honderden euro’s besparen over de gehele looptijd.

Overstappen van provider

Er zijn wel tientallen redenen te bedenken waarom jij zou willen overstappen van provider. Wellicht is je huidige provider duur en hebben ze niet de smartphone beschikbaar waar jij opzoek naar bent. Het kan ook te maken hebben met de service van je provider. Bijvoorbeeld als hun netwerk een slecht bereik heeft en ze hebben geen gratis klantenservicenummer, dan is overstappen ook een verstandige optie. De voordelen van overstappen zijn daarom erg persoonlijk. Wellicht heb je iets meer geld over voor gratis service en een goed bereik, wat ook erg belangrijk is!

Vind de goedkoopste telefoon abonnementen door zorgvuldig en uitgebreid te vergelijken

Wil je besparen op je mobiele abonnementskosten? Dan kan overstappen naar de goedkoopste provider in sommige gevallen wel honderden euro’s voordeel opleveren over de gehele looptijd. Door zorgvuldig te kiezen voor de goedkoopste provider, ben je verzekerd van de laagste abonnementskosten. Vergelijken kost helemaal niets én zo kun je toch flink besparen op je mobiele abonnementskosten!

Telefoon abonnementen vergelijken van alle providers
4.2 (84%) gebaseerd op 100 klantbeoordelingen