Ben abonnementen met mobiele telefoon vergelijken

Ben mobiele telefoon abonnementen en gsm aanbiedingen vergelijken bij gsm topdeal

T-Mobile netwerk
4G internet tot 100 Mb/s
Onbeperkt bel/sms-bundel verkrijgbaar
Bellen en sms’en voor Sim Only tarieven

Ben mobiel telefoon abonnement

Voordelig bellen op het netwerk van T-Mobile? dat kan met Ben! Met de telefoon abonnementen van Ben kan je spotgoedkoop bellen en sms’en vanaf € 0,03 per minuut/sms. Daarnaast biedt Ben ook een onbeperkte bel/sms-bundel aan waarmee je onbeperkt kunt bellen en sms’en voor slechts € 7,50 per maand. En als je kiest voor een voordelige internetbundel, dan kan je gebruik maken van supersnel 4G internet tot 100 Mb/s. Tevens kan je elke maand gratis je abonnement wijzigen.

4G internetbundel activeren

4G internet staat bekend om zijn snelheid en is de opvolger van 3G internet. Alle Ben-internetbundels maken standaard gebruik van het 3G-netwerk met een downloadsnelheid van 15.2 Mb/s. Wil je gebruik maken van het snellere 4G-netwerk met een downloadsnelheid van 100 Mb/s, dan kun je de aanvullende 4G-bundel eenvoudig aan- en uitzetten via hun website of de App.

MB Pauze en MB Extra

Met de dienst MB Pauze stopt de internetverbinding automatisch als je je internetbundel voor 100% verbruikt hebt. Hiermee voorkom je hoge kosten voor mobiel internetgebruik buiten de bundel. Deze gratis dienst kan je aan- en uitzetten via hun website of de App. Voor datagebruik buiten de bundel betaal je een vast tarief van € 0.10 per MB. Mocht je toch buiten de bundel willen blijven internetten, dan is het voordeliger om extra MB’s bij te kopen. Er zijn 4 verschillende MB Extra-bundels verkrijgbaar van: 250 MB, 500 MB, 1000 MB en 3000 MB, met een respectievelijke waarde van: 3, 6,50, 7,50 en 12,50 euro. Deze aanvullende bundels zijn te gebruiken tot het einde van de maand.

Onbeperkt bel/sms-bundel

In het verleden vaak over je bundel heengegaan? Met de onbeperkte bel/sms-bundel kun je zoveel bellen en sms’en als jij wilt! Betaal maandelijks een vast laag bedrag én kom niet meer vervelende verassingen te staan.

Ben App

Met de Ben-App blijf je altijd op de hoogte van je beschikbare belminuten, sms’jes en dataverbruik. Ook kun je facturen inzien en downloaden of hulp krijgen bij het installeren van telefooninstellingen.

Ben buitenbundeltarieven

Buiten de bundel bellen, sms’en of internetten kost bij Ben:

  • € 0,31 per minuut
  • € 0,31 per bericht
  • € 0,10 per MB

Afrondingsmethode bij bellen: per minuut.