Tele2 abonnementen met mobiele telefoon vergelijken

Tele2 mobiele telefoon abonnementen en gsm aanbiedingen vergelijken bij gsm topdeal

T-Mobile netwerk
4G internet tot 225 Mb/s
Onbeperkt bel/sms-bundel verkrijgbaar
Unlimited bellen, sms’en en 4G data voor € 25,- p/mnd

Tele2 mobiel telefoon abonnement

Tele2 is een prijsvechter op de Nederlandse telecommarkt met voordelige telefoonabonnementen in hun assortiment. Omdat ze niet over fysieke telefoonwinkels beschikken kunnen ze scherpe tarieven aanbieden en extra korting geven op de allernieuwste smartphones. Bij Tele2 kun je een onbeperkte bel/sms-bundel afsluiten en stopt de internetverbinding automatisch na het limiet, waardoor je niet voor nare verrassingen komt te staan.

Het nieuwste 4G netwerk van Nederland

Naast KPN, T-Mobile en Vodafone heeft Tele2 nu ook hun eigen 4G-netwerk gerealiseerd. Door extreem grote 4G-databundels aan te bieden voor genadeloos lage prijzen gaan ze nu de concurrentie aan met de drie grootste netwerken van Nederland. En de snelheid liegt er ook niet om! Al hun databundels hebben een maximale downloadsnelheid van 225 Mb/s. Databundels zijn verkrijgbaar van: 1 GB, 7 GB, 20 GB en onbeperkt 4G data.

Nooit meer extra datakosten

Met Tele2 hoef jij je geen zorgen te maken over buitenbundelkosten voor mobiel internet. Als je datalimiet bereikt is dan kun je geen gebruik meer maken van mobiel internet. Het is daarna nog wel mogelijk om éénmalig een extra internetbundel te kopen van: 100 MB, 500 MB, 2 GB, 5 GB óf 10 GB.

Tele2 onbeperkt bellen en sms’en

Betaal een vast laag bedrag per maand en voorkom een dure telefoonrekening met de onbeperkte bel/sms-bundel. Bel je weinig dan kun je een 200 bel/sms-bundel afsluiten waarmee je 100 minuten kunt bellen óf 100 sms’jes mee kunt versturen. Alle gesprekken worden naar boven afgerond op hele minuten. Bel je 1 minuut en 45 seconde, dan betaal je 2 belminuten. Overgebleven belminuten vervallen aan het einde van de maand.

Unlimited bellen, sms’en en 4G data

Het is vanaf nu ook mogelijk om een volledig onbeperkt telefoon abonnement af te sluiten bij Tele2. Voor een bedrag van slecht € 25,- p/mnd kan je ongeremd gebruik maken van je abonnement. Met het nieuwe Unlimited 4G abonnement kan je écht onbeperkt bellen, sms’en en 4G data gebruiken in heel Nederland met de maximaal haalbare downloadsnelheid tot 225 Mb/s. Voor datagebruik binnen de EU geldt een limiet van 9 GB per maand.

Tele2 App

Met de App van Tele2 heb je altijd inzicht in je bel- sms- en internetverbruik. Bekijk je facturen, abonnementsgegevens of stel een vraag aan de klantenservice d.m.v. de Virtuele Assistent. Bezoek hun forum via de App of krijg hulp bij het installeren van je telefooninstellingen.

Tele2 buitenbundeltarieven

Buiten de bundel bellen, sms’en of internetten kost bij Tele2:

  • € 0,25 per minuut
  • € 0,25 per bericht
  • € 0,005 per MB

Afrekenmethode bij bellen: per minuut.