Vodafone abonnementen met mobiele telefoon vergelijken

Vodafone mobiele telefoon abonnementen en gsm aanbiedingen vergelijken bij gsm topdeal

Onbeperkt sms en mms
4G internet tot 225 Mb/s
Eerste 3 maanden onbeperkt data met Vodafone Red
€ 5,- korting (Red), dubbele data en extra TV-pakket met Ziggo


Vodafone gsm abonnement

Vodafone is een wereldwijde speler op de telecommarkt met het grootste 4G-netwerk ter wereld. In Nederland heeft Vodafone zijn eigen netwerk met een uitstekende dekking. Al hun abonnementen maken standaard gebruik van 4G internet met een maximale downloadsnelheid van 225 Mb/s. Tevens kun je met alle RED abonnementen onbeperkt bellen en sms’en in heel Europa en mag je de eerste 3 maanden van je abonnement onbeperkt data verbruiken. Tenslotte als je Vodafone mobiel met Ziggo thuis combineert dan ontvang je elke maand gratis extra’s. Voor al je vragen kun je terecht op hun forum en contact opnemen met de klantenservice kan via Live Chat, telefoon of per e-mail.

Eerste drie maanden onbeperkt data

Met een Red abonnement mag je de eerste 3 maanden zoveel data verbruiken als jij wilt! En met onbeperkt bedoelen we ook écht onbeperkt met een snelheid van 225 Mb/s.

Vodafone 4G mobiel internet tot 225 Mb/s

Alle Vodafone abonnementen hebben toegang tot het 4G netwerk met een maximale downloadsnelheid van 225 Mb/s. Telefoon, netwerkdekking en netwerkbelasting spelen een belangrijke rol bij het behalen van de daadwerkelijke snelheid. Met Blox Beperkt internet kun je gratis buiten je bundel internetten met een snelheid van 64Kb/s.

Onbeperkt sms en bundel notificaties

In Nederland en de hele EU kun je altijd onbeperkt sms’en en mms’en. Bij 80% en 100% van het bel- en dataverbruik ontvang je een bundel notificatie zodat je op de hoogte blijft van je resterende tegoed.

In Europa bellen, sms’en en internetten

Met alle Vodafone abonnementen kun je bellen, sms’en en mobiel internetten in heel Europa. Er is echter wel een addertje onder het gras. De minuten die je van Nederland naar EU-nummers mag bellen verschilt per abonnement. Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet.

Minuten van Nederland naar EU-nummers bellen:

 • 0 minuten met Start
 • 100 minuten met Red, Red Essential en Red Super
 • 200 minuten met Red Pro Connect
 • Onbeperkt met Red Pro Select en Red Pro Elite

Met een Start abonnement en buiten je bundel betaal je voor het bellen naar EU-nummers een vast tarief van € 0.25 per minuut.

Combineer Ziggo Thuis met Vodafone Mobiel en ontvang gratis extra’s

Maak je thuis al gebruik van Ziggo digitale TV en internet (min. 30 Mb/s) en je combineert deze met een mobiel abonnement van Vodafone, dan ontvang je elke maand gratis extra’s zoals:

 • € 5,- korting elke maand weer (Red)
 • Dubbel zoveel data
 • Veilig online pakket t.w.v. € 6,95 p/mnd
 • Keuze uit een Extra TV-pakket: Ziggo Movies & Series L, Ziggo Sport Totaal en Ziggo Kids t.w.v. max € 14,95 p/mnd

My Vodafone App

Met de My Vodafone-App kun je gemakkelijk bundels aan- of uitzetten en krijg je toegang tot relevante informatie zoals: tarieven, telefoonrekeningen en bel- en MB-tegoed. Mocht je er niet uitkomen dan kun je live chatten met één van de Vodafone-Webcrew medewerkers (24/7).

Vodafone buitenbundeltarieven NL/EU

Buiten de bundel bellen, sms’en of internetten kost bij Vodafone:

 • € 0,25 per minuut
 • € 0,00 per bericht
 • € 0,00 per MB met Blox Beperkt internet 64Kb/s NL
 • € 2,00 per 100 MB

Afrekenmethode bij bellen: per seconde.
Afrekenmethode bij bellen van NL naar EU: eerste minuut volledig, daarna per seconde.

Vodafone abonnementen met mobiele telefoon vergelijken
4.58 (91.57%) gebaseerd op 83 klantbeoordelingen