Belsimpel

Belsimpel.nl aanbiedingen en abonnementen vergelijken

Belsimpel

Belsimpel.nl is sinds 2008 actief in het vergelijken en verkopen van mobiele telefoons, abonnementen, Sim Only’s, prepaid en accessoires. Ze zullen écht tot het uiterste voor jou gaan, want door de jaren heen hebben ze al miljoenen klanten met tevredenheid geholpen met het vinden van de beste deals. Belsimpel.nl is een erkende dealer van: Ben, hollandsnieuwe, KPN, Simyo, Simpel, Tele2, Telfort, T-Mobile, Vodafone en Ziggo.


Geschiedenis Belsimpel.nl

Belsimpel.nl is in 2008 opgericht door Jeroen en Jeroen en is uitgegroeid van een zolderhobbyproject naar een volwaardig gsm-vergelijkingssite. Ook een fysieke telefoonwinkel kon niet uitblijven. In 2014 opende zij hun eerste fysieke winkel in Groningen. Dit was een groot succes en meerdere filialen volgde. Recent hebben zij hun zevende filiaal geopend in Rotterdam. Ook in de steden Amsterdam, Den Haag, Tilburg, Utrecht en Zwolle hebben ze een fysieke telefoonwinkel. Zo willen ze jouw als klant beter van dienst zijn met behoud van de scherpe internetprijzen.

Bestellen bij Belsimpel.nl

Met de Belsimpel methode heb je bestellingen morgen in huis. Bestellingen die voor 23:30 uur geplaatst worden zullen de volgende dag geleverd worden, ook op zondag! Online bestellen gaat gemakkelijk en veilig via een beveiligde internetverbinding. Bestellingen kunnen tevens 31 dagen moeiteloos geretourneerd worden. Tenslotte heeft Belsimpel.nl een zeer goede klantenservice dat bereikbaar is tot 23:30 uur voor al jouw vragen. Klanten zijn daarom ook zeer te spreken over hun service en vandaar dat ze hoog scoren met gemiddeld een dikke 9 van de 10!

Abonnement aanvragen zonder gedoe met iDEAL

Vanaf 2016 is het mogelijk om supersnel een abonnement af te sluiten via een iDEAL-verificatie. Dit scheelt veel tijd omdat je geen contract meer hoeft te printen, invullen en opsturen. Ook het kopiëren en uploaden van je identiteitsbewijs is niet meer nodig met deze service. Abonnement verlengen gaat ook eenvoudig met een sms-verificatie. Zo kun je dus al de volgende dag genieten van je nieuwe smartphone.

Contactgegevens Belsimpel.nl

  • Adres: Waagstraat 1
  • Postcode en plaats: 9712 JX Groningen
  • Postbus: Postbus 3023 – 9701 DA Groningen
  • Telefoonnummer: 050 210 34 04
  • Website: www.belsimpel.nl
  • E-mail: info@belsimpel.nl
  • Keurmerk: Thuiswinkel & Qshops keurmerk
Belsimpel.nl aanbiedingen en abonnementen vergelijken
4.4 (88.28%) gebaseerd op 29 klantbeoordelingen

Plaats een reactie