Ben

Ben abonnementen en aanbiedingen vergelijken

Ben abonnementen

Ben.nl is een Nederlandse telecomprovider dat gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile. Na een tijdje weggeweest te zijn, zijn ze sterker teruggekomen met betere contracten. Zij bieden namelijk drie voordelige (4G) Sim Only contracten aan, die ook i.c.m. een telefoon verkrijgbaar zijn. De smartphones die Ben beschikbaar heeft zijn over het algemeen niet de allernieuwste, en daarom kunnen zij spotgoedkope abonnementen aanbieden.

Over Ben.nl

Ben.nl is een voordelige Nederlandse provider. Ze maken gebruik van het T-Mobile netwerk dat tevens als beste netwerk is bekroond. Ben biedt voordelige Sim Only contracten aan, die je met óf zonder mobiele telefoon kunt aanschaffen. Op hun website kun je alle informatie vinden over de verschillende: Sim Only en telefoon abonnementen, toestellen, abonnementskosten, tarieven en voorwaarden.

Ben abonnementen voor je mobiele apparaten

Ben abonnementen zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties. De provider Ben heeft drie verschillende bel/sms-bundels beschikbaar: 100, 300 en onbeperkt bellen en sms’en. Daarnaast hebben ze vier verschillende internetbundel beschikbaar: 1000, 2000, 4000 en 6000 MB. Standaard maak je gebruik van het stabiele 3G-netwerk met een snelheid van 14.4 Mb/s. Maar voor slechts € 1,- per maand extra, kun je gebruik maken van het snellere 4G netwerk met een downloadsnelheid van 100 Mb/s.

Tenslotte zijn er ook Ben abonnementen verkrijgbaar zonder vaste looptijd. Dit zijn maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen (zonder toestel) met een looptijd van 1 maand. Ideaal als je als over een goede mobiel beschikt en niet aan een langdurige contract wil vastzitten.

Met onze handige vergelijkingssysteem kun je alle Ben abonnementen overzichtelijk vergelijken en de beste deal vinden. Kies voor de beste aanbieding van Ben én bespaar fors op je mobiele telefoonrekening!

Contactgegevens Ben.nl

  • Postbus: 13016 – 2501 EA Den Haag
  • Telefoonnummer: 0900 040 1405 ma t/m vr van 9:00 tot 17:00
  • Website: www.ben.nl

Plaats een reactie