Gsmeasy

GSMEasy.nl aanbiedingen en abonnementen vergelijken

GSMEasy

GSMEasy.nl bestaat al sinds 2001 en heeft door de jaren heen al meer dan 100.000 klanten geholpen met het vinden van een voordelig abonnement of mobiele telefoon. Zij zijn momenteel één van de grootste telecomshops in Nederland en worden zeer goed gewaardeerd door hun klanten met een gemiddelde score van een 9.2 van de 10.

Over GSMEasy.nl

GSMEasy.nl is een telecom webshop dat in 2001 is opgericht. Het bedrijf is gevestigd in Breda en het team bestaat uit circa 10 medewerkers. Doordat ze goed in contact staan met de providers en leveranciers kunnen zij mobiele telefoon abonnementen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Klanten zijn ook zeer te spreken over de service van GSMEasy.nl. Zij denken graag met de klant mee en dat blijkt ook uit de goede cijfers die zij jaarlijks scoren op de verschillende onafhankelijke reviewsites. In de afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste webwinkels op gebied van mobiele telecommunicatie.

Goede service

Naast voordelige telefoonabonnementen en gsm aanbiedingen vindt GSMEasy.nl het heel belangrijk dat de service goed is en dat de afhandeling van de bestellingen vlekkeloos verlopen. Door te blijven innoveren en servicegericht te werk te gaan bieden zij persoonlijk contact en hulp bij eventuele vragen. De klant is koning.

Contactgegevens GSMEasy.nl

  • Adres: Bleekstraat 3 (geen bezoekadres)
  • Postcode en plaats: 4811 KH Breda
  • Postbus: Postbusnummer 7917 – 5605 SH Eindhoven
  • Telefoonnummer: 0900 4763279 ma t/m vrij van 9:30 tot 13:00 en 14:00 tot 17:00
  • Keurmerk: Qshops keurmerk
  • Website: www.gsmeasy.nl

2 gedachten over “GSMEasy.nl aanbiedingen en abonnementen vergelijken”

  1. Al twee keer een supergoedkoop abonnement met toestel besteld bij gsmeasy. Dit keer heb ik een sim only abonnemnt besteld en was 5 euro goedkoper uit dan op de website van kpn. Dikke prima!

    Beantwoorden

Plaats een reactie