Miky.nl aanbiedingen en abonnementen vergelijken

Miky

Miky.nl is een online webwinkel waar je mobiele telefoons kunt kopen met en zonder abonnement (Sim Only). Bekijk losse toestellen van populaire merken zoals Apple en Samsung. Al hun toestellen zijn simlockvrij en zijn te gebruiken met een prepaid simkaart of voordelig Sim Only abonnement.

Topdeals van Ben en T-Mobile

Miky.nl werkt nauw samen met de providers Ben en T-Mobile. Hierdoor kunnen ze altijd een paar speciale aanbiedingen van Ben en T-Mobile aanbieden die je alleen via hun website kunt afsluiten. De toestellen die ze in hun assortiment hebben zijn over het algemeen niet de allernieuwste, vandaar dat een toestel met abonnement bij hun altijd scherp geprijsd is.

Los toestel met en zonder abonnement

Miky.nl verkoopt losse toestellen van de beste telefoonmerken zoals: Apple, Samsung, HTC, Huawei, Motorola en LG. Daarnaast verkopen ze ook toestellen met abonnement van Ben en T-Mobile tegen scherpe prijzen. Ook als je geen behoefte hebt aan een nieuw toestel, dan ben je bij hun aan het juiste adres. Ze verkopen naast losse toestellen en telefoon abonnementen ook voordelige Sim Only contracten van Ben en T-Mobile.

Contactgegevens Miky.nl

  • Telefoonnummer: 070 7 101 101 ma t/m vr van 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 15:00
  • E-mail: info@miky.nl
  • Keurmerk: Qshops keurmerk
  • Website: www.miky.nl

1 gedachte over “Miky.nl aanbiedingen en abonnementen vergelijken”

Plaats een reactie