Mobiel.nl

Mobiel.nl

Mobiel.nl

Mobiel.nl is een grote en bekende website in smartphones. Via de website kunt u losse smartphones bestellen, smartphones met abonnement bestellen, sim only abonnementen bestellen of eventueel uw contract(en) verlengen. Tevens biedt de smartphoneleverancier sinds kort ook internet, tv en bellen voor thuis aan.

Over Mobiel.nl

Mobiel.nl is een grote website met een zeer ruim assortiment. Het bedrijf heeft altijd de nieuwste smartphones op voorraad. Als u wilt, kunt u een losse smartphone kopen. U kunt er echter ook voor kiezen om een smartphone met abonnement te kopen.

De website biedt daarmee veel mogelijkheden voor een nieuw mobiel abonnement of een nieuwe smartphone. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel smartphones op de markt gebracht. Om die reden heeft het bedrijf ervoor gekozen om uitgebreide filters te maken. Met behulp van deze filters kunt u dan ook gemakkelijk op zoek naar de smartphone of het abonnement dat bij u past.

Iedere dag zit er een team met specialisten voor u klaar die u kan helpen met uw keuze. Komt u er niet helemaal uit? Dan kunt u simpelweg contact opnemen met Mobiel.nl. Zij helpen u uiteraard maar al te graag met uw keuze.

Officieel verkooppunt voor alle Nederlandse netwerken

Deze website is een officieel verkooppunt voor alle Nederlandse netwerken. U kunt bij hen dus terecht voor daadwerkelijk alle aanbieders, waaronder Ben, hollandsenieuwe, KPN, Telfort, Vodafone, T-Mobile en Simyo. Uiteraard kunt u op ieder moment kiezen voor de nieuwste smartphones. Of u nu graag de nieuwste iPhone wilt of u wilt de nieuwste Galaxy: Mobiel.nl heeft het allemaal.

Voor nieuwe en bestaande klanten

Mobiel.nl is altijd op zoek naar nieuwe klanten. Echter kunnen bestaande klanten natuurlijk ook altijd terecht bij het bedrijf. Om die reden kunt u niet alleen nieuwe abonnementen bestellen, maar kunt u ook uw contract verlengen. Zo behoudt u uw huidige abonnement tegen een scherp tarief. Als nieuwe klant kunt u uiteraard ook profiteren van de scherpe tarieven.

Type abonnementen

Op de website kunt u verscheidene abonnementen bestellen. Per provider zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillen. Zo biedt Vodafone onder andere de Start en Red abonnementen. KPN heeft daarentegen weer een Budget en Basis abonnement. Het bedrijf is een officieel verkooppunt voor alle Nederlandse netwerken, dus u kunt ook helemaal zelf kiezen welke aanbieder u kiest. Als u wilt kunt u filteren op een bepaalde aanbieder, maar u kunt ook alle aanbieders met elkaar vergelijken. U kunt dan altijd kiezen voor de goedkoopste.

Naast de gewone abonnementen kunt u er ook voor kiezen om een los toestel te kopen. Eventueel kunt u het losse toestel aanvullen met een sim only abonnement. Dan heeft u een vast laag maandbedrag voor uw smartphone. Immers heeft u de smartphone al eenmalig voldaan door deze los te bestellen. Daarmee vermijdt u bovendien dat u een BKR-registratie krijgt. Indien u namelijk een smartphone bestelt met een hogere waarde dan 250 euro, en deze niet direct afbetaald tot 249 euro, ontvangt u een BKR-registratie. Dat kan negatieve gevolgen hebben, indien u op korte termijn een lening wilt afsluiten.

Zakelijke producten Mobiel.nl

Niet alleen voor de consumentenmarkt heeft Mobiel.nl een breed assortiment. Ook zakelijke klanten kunnen hier terecht. Wilt u graag een zakelijke bestelling plaatsen op de website van het bedrijf? Dan kunt u simpelweg klikken op ‘zakelijk’ bij het bestelformulier. U bestelt het daarmee op dezelfde manier als een ander abonnement. Echter kunt u nu simpelweg uw bedrijfsgegevens invoeren. Dat is natuurlijk ontzettend gemakkelijk voor uw (zakelijke) administratie. Dat maakt het erg laagdrempelig op Mobiel.nl. Voor zakelijke klanten wordt er bovendien geen inkomens- en lastentoets gehouden. De BKR-registratie is voor zakelijke klanten namelijk niet van toepassing.

Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om een offerte op maat aan te vragen. Dat is vooral aantrekkelijk wanneer u een grote bestelling wilt plaatsen. Heeft u veel werknemers en wilt u voor hen smartphones (eventueel met abonnementen) bestellen? Vraag dan een offerte op maat aan en profiteer van de voordelen.

Houd er rekening mee dat zakelijke prijzen altijd exclusief btw worden getoond. Consumentenprijzen worden daarentegen inclusief btw getoond.

Klantenservice

Wilt u graag contact opnemen met Mobiel.nl, bijvoorbeeld omdat u advies wilt over een smartphone? Of wilt u advies over een abonnement met smartphone via Mobiel.nl? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met de klantenservice. U kunt de klantenservice op drie manieren bereiken: per mail, per telefoon of per WhatsApp.

Als u belt, gedurende de openingstijden van de klantenservice, kunt u het snelst een reactie verwachten. Doorgaans is de gemiddelde reactietijd namelijk vijf minuten. Het bedrijf is bereikbaar op het nummer 070 – 301 0 301. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een bericht te sturen via WhatsApp. Voeg 06 – 24 96 66 02 toe aan uw contactenlijst en u kunt direct een berichtje sturen. De gemiddelde reactietijd is in dit geval drie uur. Tot slot heeft u nog de mogelijkheid om een mailtje te sturen. Houd echter wel rekening met een langere reactieduur. Deze bedraagt namelijk gemiddeld twee dagen.

De openingstijden van de klantenservice zijn als volgt:

 • Maandag: 09.00 – 22.00 uur
 • Dinsdag: 09.00 – 22.00 uur
 • Woensdag: 09.00 – 22.00 uur
 • Donderdag: 09.00 – 22.00 uur
 • Vrijdag: 09.00 – 22.00 uur
 • Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
 • Zondag: 10.00 – 18.00 uur

Daarmee is het bedrijf iedere dag bereikbaar. De klantenservice van het bedrijf staat goed aangeschreven en men biedt onafhankelijk advies.

Nieuw: internet, tv en bellen voor thuis

Sinds kort kunt u ook kiezen voor internet, tv en bellen voor thuis. Dat is een logische stap, want verscheidene providers bieden tegenwoordig combinaties. Zo werken onder andere Vodafone en Ziggo sinds samen. U kunt dan profiteren van een bundelkorting. Ook KPN en Tele2 bieden scherpe bundelkortingen. Daarmee profiteert u van extra veel voordeel. Via de postcodecheck op de website van Mobiel.nl kunt u gemakkelijk vergelijken welke deal voor u het voordeligste is.

De voordelen van Mobiel.nl

Mobiel.nl kent vele voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u verschillende providers met elkaar kunt vergelijken. Als u bijvoorbeeld rechtstreeks naar de website van Vodafone of Tele2 navigeert, kunt u alleen abonnementen van deze provider vergelijken. Mobiel.nl biedt een oplossing voor degenen die niet gebonden zijn aan een bepaalde provider. Bovendien kunt de nieuwste smartphones bestellen via het bedrijf. Regelmatig biedt de website scherpe aanbiedingen en daarmee zijn er voldoende voordelen als u kiest voor Mobiel.nl.

Contactgegevens Mobiel.nl

 • Adres: Nieuwstraat 22
 • Postcode en plaats: 2266 AD Leidschendam
 • Telefoonnummer: 070 301 0 301
 • Whatsappen: 06 24 96 66 02
 • E-mail: info@mobiel.nl
 • Keurmerk: Thuiswinkel keurmerk
 • Website: www.mobiel.nl

Plaats een reactie