Phone House

Phone House aanbiedingen en abonnementen vergelijken

Phone House

Phonehouse.nl is de online webshop van Phone House. Sinds 1998 verkopen zij mobiele telefoons, gsm abonnementen, sim only contracten en telefoonaccessoires. Met ruim 200 fysieke winkels verspreid door heel Nederland kun je altijd en overal terecht voor al je vragen én persoonlijk advies krijgen als je opzoek bent naar een voordelig nieuw abonnement met óf zonder toestel.

Relevant Holdings

The Phone House is een onderdeel van Relevant Holdings. Relevant Holdings is de grootste telecom-retailer met ruim 325 PhoneHouse- en Optie1-winkels in Nederland actief. Ook de online telecomshop Typhone.nl is onderdeel van Relevant Holdings. Zo zijn ze goed vertegenwoordigd op het internet en in bijna alle steden van Holland. Bij de PhoneHouse kun je terecht voor een gedegen advies en alle mobiele telefoons en providers.

Contactgegevens Phone House

  • Adres: Euroweg 20
  • Postcode en plaats: 3825 HD Amersfoort
  • Telefoonnummer: 033 451 20 20 ma t/m vr van 9:00 tot 17:30
  • Twitter: www.twitter.com/phonehousehelpt
  • Facebook: https://www.facebook.com/PhoneHouseNederland
  • Keurmerk: Geen
  • Website: www.phonehouse.nl

1 gedachte over “Phone House aanbiedingen en abonnementen vergelijken”

  1. Phonehouse, ik plaats hierbij mijn ervaring. Mijn batterij van mijn iPhone 6 is niet goed meer. Ga naar phonehous Ommen maar daar moet ik hem 10 dagen laten. Dat kan niet voor mij vanwege mijn agenda. Ik moest contact opnemen me phonehpus Hardenberg die kon het wel direct repareren. Maar daar op vrijdag een afspraak voor maandag in de loop van de ochtend en er was een batterij op voorraad. Ik ga daar maandag om 11:00 naar toe en ja hoor, er was geen monteur want die komt misschien vanmiddag. En …. er is geen batterij die ook niet bij een andere vesting in de buurt verkrijgbaar. Dus krijgt de phonehous een hele dikke 0 ik ben er speciaal voor uit Ommen gekomen totaal 44 km voor niets.

    Beantwoorden

Plaats een reactie