Ritel

Ritel.nl

Ritel

Ritel.nl is een webwinkel dat al meer dan 15 jaar bestaat en marktleider is in Zuidwest Nederland met 21 filialen. Zij hebben een zeer uitgebreid assortiment variërend van inktcartridges tot aan mobiele telefoon accessoires. Echter hun core business is toch het verkopen van mobiele telefoonabonnementen, smartphones en sim only contracten tegen lage online prijzen.

Ritel winkels

Ritel beschikt naast de webwinkel ook over 21 filialen in Zuidwest Nederland met als grote steden: Breda, Middelburg, Rotterdam en Tilburg. In de winkels kun je geholpen worden met het vinden van de juiste smartphone met of zonder abonnement, sim only contracten, refurbished toestellen, accessoires en inktcartridges.

GSM reparatie

Naast het complete aanbod van mobiele telefoons met of zonder abonnement kun je bij Ritel ook terecht voor reparatie van je gsm toestel. Denk hierbij aan schermreparatie of het vervangen van de batterij. Tenslotte heb je je toestel razendsnel weer terug vanwege hun snelle reparatieservice.

Smartphone verzekering

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om een kostbare smartphone te verzekeren tegen o.a. diefstal of valschade. Met een smartphone verzekering voorkom je onverwachte hoge kosten voor reparatie of kosten voor een vervangend toestel. Een GSM verzekering kun je direct afsluiten bij het bestellen van je mobiele telefoon abonnement of tot 14 dagen na aflevering van je toestel.

Contactgegevens Ritel.nl

  • Adres: Pearyweg 1 (geen winkel)
  • Postcode en plaats: 4462 GT Goes
  • Telefoonnummer: 0113 240 740
  • Keurmerk: Qshops keurmerk
  • Website: Bezoek website

1 gedachte over “Ritel.nl”

  1. Wordt al tijd voor verkopers in dienst te nemen die rekening houden met de wensen van de klanten. Ik ben goed opgelicht met een nieuwe toestel dat ik niet wou. Ik heb mijn verwachtingen uitgelegd, was alles beloofd en nu zit ik met een telefoontoestel dat ik nooit zal gebruiken, maar ik betaal er wel voor 😠.

    Beantwoorden

Plaats een reactie