Robin mobile

Robin Mobile

Robin Mobile

Robin Mobile is een relatief nieuwe speler op de Nederlandse telecommarkt. Het bedrijf noemt zich de Robin Hood van de telecommarkt en levert onbeperkte MB’s (4G), sms’jes en belminuten op de Nederlandse markt. Dit pakket kunt u bestellen vanaf slechts 14,95 euro per maand en daarmee biedt het bedrijf een erg scherpe deal. Robin Mobile maakt gebruik van het KPN-netwerk voor haar dienstverlening.


Over Robin Mobile

Robin Mobile is een nieuwe en tevens bijzondere speler op de Nederlands telecommarkt. Het bedrijf heeft een unieke strategie aangenomen. Het biedt namelijk alleen maar pakketten met onbeperkt internet, met onbeperkte sms’jes én met onbeperkte belminuten. Daarmee komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies welk bedrag u iedere maand betaalt. Dat is pas zekerheid.

Voor nieuwe en bestaande klanten

Robin Mobile wil natuurlijk veel klanten wegsnoepen bij de grotere aanbieders. Om die reden levert het bedrijf haar pakketten erg voordelig. De Robin Mobile aanbiedingen gelden voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Het is dus ook niet zo dat uw pakket plotseling duurder wordt na de contractperiode. U blijft namelijk profiteren van dezelfde tarieven. Daarmee komt u écht nooit voor verrassingen te staan.

Type abonnementen

Het bedrijf biedt namelijk speciale mobiele abonnementen. Het goedkoopste pakket kost slechts 14,95 euro per maand. Hierbij maakt u nog wel gebruik van een 3G-verbinding (1,0 Mbps datasnelheid). Het goedkoopste 4G-pakket kost 19,95 euro per maand. Met dit pakket heeft u een datasnelheid van 5,0 mbps. U kunt ook nog kiezen voor 10, 15 of 25 Mbps. De pakketten variëren van 29,95 tot 39,95 euro per maand. Al deze prijzen zijn inclusief 21 procent btw.

Bij ieder pakket heeft u standaard onbeperkte data, onbeperkte belminuten en onbeperkte sms’jes. Tevens profiteert u bij ieder pakket van buitenlandvoordelen. Zo kunt u uw pakket gratis meenemen naar andere Europese landen. Gaat u bijvoorbeeld op vakantie naar Frankrijk of Italië? Ook daar kunt u gewoonweg genieten van uw eindeloze bundel. Als u overstapt naar Robin Mobile, kunt u tevens profiteren van gratis nummerbehoud. Ook is uw abonnement maandelijks aanpasbaar. U kunt uw abonnement zowel verlagen als verhogen. Vindt u uw internetpakket toch te traag? Verhoog uw abonnement dan gemakkelijk! Andersom geldt dat natuurlijk ook.

Zakelijke producten van Robin Mobile

Ook zakelijke klanten kunnen terecht bij Robin Mobile. Voor zakelijke klanten heeft het bedrijf haar pakketten ingekort van vijf tot drie pakketten. Zakelijke klanten kunnen bijvoorbeeld niet kiezen voor een 3G-verbinding. Daarmee heeft u nog de keuze uit de volgende drie pakketten:

  • Kleinzakelijk 4G voor 16,95 per maand (exclusief btw);
  • Zakelijk 4G voor 24,95 per maand (exclusief btw);
  • Zakelijk Premium 4G voor 32,95 per maand (exclusief btw).

Alle pakketten zijn wederom voorzien van onbeperkte sms’jes, onbeperkte belminuten en onbeperkte data. Ook hier zit het verschillen in de download- en uploadsnelheid. Bij het kleinzakelijke pakket geniet u van 5 Mbps downloadsnelheid, bij het middelste pakket van 10 Mbps downloadsnelheid en bij het grootste pakket van 25 Mbps downloadsnelheid. Daarmee komen de pakketten redelijk overeen met de consumentenpakketten. U heeft echter alleen iets minder keuze als zakelijke klant.

Fair use policy

Robin Mobile is de eerste Nederlandse provider die deze onbeperkte dienst aanbiedt. Echter zijn er wel een aantal regels verbonden aan het gebruik hiervan. Zo is er een fair use policy opgesteld voor de verschillende diensten. Het belangrijkste punt daarvan is, is dat het een mobiel abonnement blijft. Zoals de naam al doet vermoeden: het is een mobiel abonnement. Dat betekent dat u het simkaartje niet mag gebruiken voor thuisinternet. U zult daarom zo nu en dan ook moeten bellen of sms’en met uw simkaart. Wanneer er een extreem lange mobiele internetverbinding openstaat, kan het zijn dat Robin Mobile contact met u opneemt. Het mag namelijk niet dienen als vaste internetaansluiting. U mag het simkaartje dan ook niet gebruiken als Wi-Fi- en/of MiFi-router. Het volledige fair use policy kunt u terugvinden op de website van het bedrijf. Het is raadzaam om deze door te nemen, alvorens u een Robin Mobile abonnement afsluit.

Klantenservice

Heeft u vragen over de Robin Mobile aanbiedingen? Dan kunt u in eerste instantie de veel gestelde vragen lijst op de website van deze aanbieder raadplegen. Ook kunt u verscheidene mobiele zaken zelf regelen via MyRobin. Via uw persoonlijke account kunt u onder andere uw bundel wijzigen of administratieve wijzigingen doorvoeren. Via het paneel kunt u bovendien ook gemakkelijk uw facturen online inzien én downloaden.

Wilt u toch contact opnemen met de klantenservice? Dan kan dat op meerdere manieren. Gedurende werkdagen geeft het bedrijf razendsnel antwoord. U kunt contact opnemen op de volgende manieren: via live chat, per mail, via Facebook of tot slot via Twitter.

De officiële openingstijden van Robin Mobile zijn als volgt:

  • Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur. De livechat is beschikbaar van 09.00 tot 18.00 uur;
  • Zaterdag en zondag van 09.00 tot 18.00 uur. In het weekend kunt u geen gebruikmaken van de livechat.

Gedurende de feestdagen kunnen de openingstijden van de klantenservice afwijken.

De voordelen van Robin Mobile

Een mobiel abonnement afsluiten bij Robin Mobile kent natuurlijk verscheidene voordelen. Het grootste voordeel is, is dat u onbeperkt kunt genieten van data, sms’jes en belminuten. Een ander groot voordeel is natuurlijk, dat u profiteert van een ontzettend scherp tarief. Voor het kleinste consumentenabonnement betaalt u immers slechts 14,95 per maand. Daarmee is het een zeer aantrekkelijke provider voor consumenten die veel bellen, sms’en of gebruikmaken van data. U komt nooit voor verrassingen te staan en dat is natuurlijk wel een fijn gevoel!

Contactgegevens Robin Mobile

  • Postbus: 23500 – 3001 KM Rotterdam
  • E-mail: klantenservice@robinmobile.nl
  • Website: Bezoek website

Plaats een reactie