Simpel

Simpel.nl

Simpel

Simpel.nl is een budgettelecomaanbieder. Het Nederlandse bedrijf biedt Sim Only abonnementen aan tegen een scherpe prijs. Sinds 2007 is het bedrijf actief. In 2014 werd het een onafhankelijk merk, toen het zich heeft gescheiden van T-Mobile. Wilt u graag Simpel abonnementen vergelijken? Dan kunt u genieten van een extra scherp tarief.


Over Simpel

In 2007 werd Simpel opgericht. Het Nederlandse bedrijf gebruikte in eerste instantie het KPN-netwerk. Echter werd het bedrijf eind 2010 overgenomen door T-Mobile. Het klantenbestand ging toen volledig naar laatstgenoemde bedrijf. Inmiddels opereert het bedrijf als een zelfstandig bedrijf. Per augustus 2014 werd het namelijk losgemaakt van T-Mobile. Wel maakt Simpel nog gebruik van het netwerk van T-Mobile.

In het seizoen 2011/2012 was het bedrijf sponsor van zowel FC Utrecht als Vitesse. Het hoofdkantoor van deze onderneming is gevestigd in Amsterdam.

Voor nieuwe en bestaande klanten

Deze telecomaanbieder biedt zowel scherpe tarieven voor nieuwe als bestaande klanten. Nieuwe klanten kunnen profiteren van scherpe welkomstaanbiedingen. Momenteel biedt het bedrijf bijvoorbeeld Kingsize Deals. Bestaande klanten kunnen hun Sim Only abonnement verlengen tegen een scherp tarief. Als prijs voor u een belangrijk issue is, is Simpel een aanbieder waar u naar uit kunt kijken.

Type abonnementen

Simpel biedt een ruim aanbod aan Sim Only abonnementen. Heeft u nog een geschikte smartphone? Dan kunt u bij Simpel terecht voor een scherpe deal. Ook kunt u natuurlijk een los toestel kopen én vervolgens een Sim Only abonnement vergelijken via Simpel.

Regelmatig biedt het bedrijf scherpe aanbiedingen. Hierbij kunt u kiezen tussen een eenjarig of tweejarig abonnement. Indien u kiest voor een tweejarig abonnement, kunt u profiteren van extra veel korting. Ook kunt u kiezen uit verschillende datapakketten. Zo kunt u kiezen voor 250 MB, 500 MB, 2 GB, 5 GB of 10 GB. Standaard krijgt u hierbij 125 belminuten en 1000 sms’jes. Wilt u de belminuten uitbreiden? Dan kunt u onbeperkt bellen inschakelen voor slechts 2,50 euro per maand.

Alle abonnementen maken gebruiken van het 4G-netwerk. Met het 4G-netwerk kunt u snel internetten en heeft u een goede dekking in Nederland. De downloadsnelheid is 75 Mbps. De uploadsnelheid is tot maximaal 10 Mbps.

Maandelijks aanpasbaar

Het Sim Only abonnement van Simpel is maandelijks aanpasbaar. Dat kunt u zelf gemakkelijk aanpassen via de mijnSimpel-omgeving. De bundels kunnen zowel omhoog als omlaag worden gezet. Er zijn geen kosten verbonden aan het wijzigen van uw bundel. Daarmee is het contract erg flexibel.

Geen kredietcheck bij Sim Only abonnementen

Als u een Sim Only abonnement bestelt, hoeft u zich nooit zorgen te maken over een kredietcheck. Dat is namelijk in dit geval niet van toepassing. Immers gaat u geen lening aan in de vorm van een toestel.

Abonnementen met iPhones

Sinds kort heeft het bedrijf ook een samenwerking met leapp. Dit is een onderneming die refurbished iPhones aanbiedt. De bedrijven hebben de handen ineengeslagen en bieden daarom gezamenlijk een pakket aan. Zo heeft u nu ook de mogelijkheid om een refurbished iPhone + Simpel Sim Only abonnement aan te schaffen. Enkele refurbished toestellen zijn zelfs geprijsd onder 250 euro. Dat betekent dat u ook geen BKR-registratie ontvangt.

Klantenservice

Heeft u vragen over Simpel? Dan kunt u altijd de veel gestelde vragen lijst van het bedrijf raadplegen. Hier staat de meeste vragen en antwoorden al in omschreven. Daarnaast kunt u verscheidene klantzaken ook regelen via mijnSimpel. Dit is een online inlogpaneel, welke u kunt gebruiken als u klant bent bij het bedrijf.

Heeft u niet genoeg aan de bovenstaande informatie? Dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. De klantenservice is omslachtig te vinden op de website. Als u klikt op ‘klantenservice’, zult u eerst een overzicht zien met veel gestelde vragen. Er staan dan nog niet direct contactgegevens op de website. U zult daarom eerst een vraag moeten aanklikken en aangeven dat u niet tevreden bent over het antwoord. Dan verschijnt er vervolgens een nieuw onderdeel op de website. Hier staan de contactgegevens in omschreven. U kunt het bedrijf dan bereiken op meerdere manieren. De snelste manier is door te bellen met het bedrijf. U kunt namelijk bellen met het nummer 088 – 100 57 57 (normaal tarief). Op werkdagen is het bedrijf bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag kunt u contact opnemen met Simpel vanaf 10.00 tot 17.00 uur.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een vraag te stellen via social media. Het bedrijf is bereikbaar op zowel Facebook als Twitter op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag kunt u het bedrijf via deze media bereiken van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt binnen twee uur een antwoord verwachten.

Tot slot heeft u ook nog de mogelijkheid om een bericht te sturen via het contactformulier op de contactpagina van het bedrijf. Wel moet u rekening houden met een lange reactietijd. Deze is namelijk circa vijf werkdagen.

De voordelen van Simpel Sim Only abonnement

Als u kiest voor een Sim Only abonnement van Simpel, kunt u genieten van vele voordelen. U kunt namelijk ontzettend goedkoop bellen, sms’en en internetten. Hierbij maakt u standaard gebruik van een razendsnelle 4G-verbinding. Via de mijnSimpel-omgeving houdt u bovendien altijd de controle over uw uitgaven.

Simpel biedt veruit de goedkoopste Sim Only abonnementen. Het goedkoopste pakket kost namelijk maar 2,50 euro per maand. Daarmee kunt u zowel internetten, bellen als sms’en. U regelt alles eenvoudig via de website. Ook wanneer u hulp nodig heeft, kunt u gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice.

Als u voor een pakket kiest, heeft u ook altijd de mogelijkheid om een belplafond in te stellen. Ook bij de kleine pakketten houdt u zo altijd de controle over uw kosten. Alle gesprekken worden bovendien afgerond per seconde. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat u een 20 seconden belt, maar dat dit u een minuut kost. Bij Simpel houdt men van eenvoud: het bedrijf heet niet voor niets Simpel.

Contactgegevens Simpel

  • Telefoonnummer: 088 100 57 57 ma t/m vr van 9:00 tot 21:00 en za van 10:00 tot 17:00
  • Postbus: Postbus 76106 – 1070 EC Amsterdam
  • Keurmerk: Geen
  • Website: Bezoek website

Plaats een reactie