Typhone

Typhone.nl aanbiedingen en abonnementen vergelijken

typhone

Typhone.nl is wel één van de bekendste online telecomshops van Nederland. Met een zeer uitgebreid assortiment en een goede service kun je bij Typhone.nl niets anders doen dan slagen. Vind heel eenvoudig de nieuwste smartphones van merken zoals: Apple en Samsung en abonnementen van alle Nederlandse telecomproviders. Tenslotte: bestellingen voor 21:00 de volgende dag geleverd!

Snelle levering

Er is natuurlijk niets fijner dat je nieuwe smartphone of abonnement snel wordt geleverd zodat je er gelijk gebruik van kan maken. Ook hier heeft Typhone aan gedacht, door vele producten op eigen voorraad te hebben kunnen zij bestellingen voor 21:00 de volgende dag al leveren via PostNL of een koerier.

Onafhankelijk en objectief advies

De telecomshop is op geen enkele wijze verbonden met een specifieke merk of telecomprovider. Hierdoor kunnen zij een onafhankelijk en objectief advies geven aan al hun klanten. Door gebruik te maken van hun Adviestool kun je direct zien welke mobiele telefoon of abonnement het beste bij jou past. Kom je er niet uit dan kun je natuurlijk ook altijd even contact met hun opnemen met hun klantenservice van ma-vrij 9:00-21:00 en za 9:00-17:00.

Contactgegevens Typhone.nl

  • Telefoonnummer: 040 23 53 000 ma t/m vrij van 9:00 tot 21:00 en za van 9:00 tot 17:00
  • Keurmerk: Qshops keurmerk
  • Website: www.typhone.nl

Plaats een reactie