Vodafone

Vodafone abonnementen en aanbiedingen vergelijken

Vodafone abonnementen

Wilt u graag Vodafone abonnementen voor uw smartphone vergelijken? Dat is een verstandige keuze. De populaire provider is wereldwijd actief en kent vele voordelen. Zo kunt u genieten van flinke bundelkortingen, indien u thuis ook Ziggo heeft. Met alle Vodafone abonnementen voor uw smartphone kunt u bovendien in geheel Europa bellen, sms’en en internetten.

Over Vodafone

Vodafone is een wereldwijde aanbieder op de telecommarkt. Het bedrijf heeft zelfs het grootste 4G-netwerk ter wereld en heeft vrijwel overal een goede dekking. Ook in Nederland kunt u genieten van een goede 4G-dekking. Sinds 2017 kunt u bovendien genieten van de vele voordelen van VodafoneZiggo. Onderaan deze pagina kunt u meer over de verschillende voordelen van dit nieuwe bedrijf lezen.

Waarom kiezen voor Vodafone?

Deze provider is aan te raden om meerdere redenen. Zo is het bedrijf wereldwijd actief en daarmee weet u ook zeker dat het bedrijf niet zomaar van de markt verdwijnt. In Nederland is het bovendien ook een grote speler. Daarmee kunt u altijd vertrouwd genieten van de Vodafone abonnementen voor uw smartphone. Regelmatig biedt het bedrijf ook scherpe Vodafone aanbiedingen. Ook om die reden is verstandig om te kiezen voor deze provider. Met de scherpe VodafoneZiggo deals profiteert u bovendien van korting bovenop korting.

Voor nieuwe en bestaande klanten

Vodafone is altijd op zoek naar nieuwe klanten. Het bedrijf biedt echter ook scherpe opties voor huidige klanten. Zo kunt u onder andere ervoor kiezen om uw contract bij Vodafone te verlengen. Indien u ook klant bent bij Ziggo, kunt u blijven profiteren van de voordelen. Daarmee is deze aanbieder niet alleen gunstig voor nieuwe klanten, maar ook voor bestaande klanten.

Type Vodafone abonnementen

Deze provider heeft ontzettend veel verschillende abonnementen. Enkele Vodafone abonnementen voor uw smartphone zijn onder andere Start en Red. De startabonnementen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, voor de kleingebruikers. Gebruikt u niet veel van uw internetbundel en belt u ook weinig? Dan is een startabonnement een prima voor keuze voor u. Als u ook klant bent bij Ziggo, en voldoet aan de voorwaarden, kunt u tevens profiteren van dubbele data. Kiest u voor een pakketje van 2 GB? Dan ontvangt u dus standaard 4 GB data.

Kiest u daarentegen voor een Red abonnement? Dan ontvangt u ook nog eens vijf euro korting op uw abonnement. Het eerste Red abonnement is daardoor ook veel scherper geprijsd dan het grootste starterspakket. Zo betaalt u bijvoorbeeld 20 euro voor Start XL met 4 GB data, terwijl u slechts 21 euro betaalt voor Red ESSENTIAL. Daarbij ontvangt u 6 GB data. Wel is de voorwaarde dan dat u ook klant bent bij Ziggo. De exacte voorwaarden en andere voordelen vindt u terug onderaan deze pagina.

U kunt Vodafone abonnementen voor uw smartphone bestellen als Sim Only abonnement, maar ook in combinatie met een toestel. Deze provider heeft altijd de nieuwste smartphones op voorraad en staat erom bekend dat zij snel leveren.

Overige Vodafone abonnementen voor uw smartphone

Naast de bovenstaande standaardabonnementen heeft het bedrijf ook verscheidene extra bundels. Zo kunt u ook op reis profiteren van internetdata. Binnen Europa kunt u standaard bellen, sms’en en internetten. Bent u daarentegen buiten Europa op reis? Dan heeft u de mogelijkheid om extra bundels aan te schaffen. U kunt tegen meerprijs kiezen voor Vodafone in het buitenland of een Internet op Reis bundel. Zo blijft u overal en altijd bereikbaar met behulp van deze handige pakketten. Deze wereldwijde provider heeft bovendien een breed netwerk en dat maakt deze provider ook zo aantrekkelijk.

Tot slot kunt u ook nog kiezen voor Vodafone NEXT. Dat wil zeggen dat u na vier maanden al kunt switchen van smartphone. Wilt u graag uw abonnement wijzigen? Dan kan dat na deze termijn. Indien u heeft gekozen voor een Sim Only abonnement, heeft u na twee maanden al de mogelijkheid om te wijzigen van abonnement. Daarmee is Vodafone een zeer laagdrempelige provider met veel mogelijkheden.

Zakelijke abonnementen bij Vodafone

Niet alleen de consumentenmarkt kan terecht bij deze provider. Ook biedt het bedrijf de zakelijke markt heeft vele mogelijkheden. Zo kunt u onder andere profiteren van de scherpe Red Pro abonnementen als zakelijke klant. Via de afrekenpagina heeft u gemakkelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een zakelijk abonnement of consumentenabonnement. Indien u kiest voor een zakelijk abonnement, worden de prijzen exclusief btw getoond. Consumenten zien prijzen inclusief btw.

Een voordeel als zakelijke klant is dat u geen BKR-registratie ontvangt bij het aanschaffen van een smartphone. Dit geldt namelijk alleen voor consumenten. Een BKR-registratie als consument ontvangt u wanneer u kiest voor een smartphoneabonnement met toestel, waarbij de toestelwaarde hoger is dan 250 euro.

Klantenservice

Vodafone heeft een ontzettend vriendelijke klantenservice. Veel telefoonzaken kunt u echter geheel zelfstandig regelen in de MyVodafone-app. Hier kunt u onder andere uw abonnement wijzigen, uw contract aanpassen, uw gegevens aanpassen óf u kunt uw (actieve) bundels wijzigen.

Wilt u toch contact opnemen met de provider? Dan kan dat eenvoudig en laagdrempelig op verschillende manieren. Als Vodafone-klant, met een simkaartje van Vodafone in uw smartphone, kunt u gratis bellen naar het nummer 1201. Indien u belt met een vaste telefoon, kunt u het nummer 0800 – 0094 bellen. Ook dit nummer kunt u gratis bereiken. Beide nummers zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag kunt u de provider bereiken van 08.00 tot 18.00 uur. Belt u vanuit het buitenland? Neem dan contact op met het nummer +31 6 54 50 01 00. Houd eventueel wel rekening met buitenlandse beltarieven.

De voordelen van VodafoneZiggo

Sinds kort werkt Vodafone samen met Ziggo. Deze samenwerking kwam in 2017 tot stand. Samen kan het bedrijf u namelijk non-stop voorzien van vele extra’s. Als u namelijk beschikt over een Start of Red abonnement in combinatie met digitale tv en vast internet, profiteert u steeds van gratis extra’s.

Zo krijgt u onder andere standaard vijf euro korting op uw smartphoneabonnement. U bespaart iedere maand vijf euro op het abonnement. Deze aanbieding is ingegaan per 18 april 2017. Daarnaast profiteert u standaard van dubbele data. Heeft u normaal 4 GB data? Dan profiteert u nu standaard van 8 GB data. Dat geldt voor ieder abonnement op een bepaald huishouden. Ook kunt u ervoor kiezen om een extra tv-pakket te kiezen. Wilt u bijvoorbeeld gratis alle Ziggo Sport Totaal kanalen? Dan kunt u dat aangeven bij de provider. Ook heeft u keuze uit Ziggo Movies & Series L of Ziggo Kids.

Daarmee is het ontzettend verstandig om te kiezen voor Vodafone in combinatie met Ziggo. Sinds 2017 ook wel bekend onder de naam VodafoneZiggo.

Contactgegevens Vodafone.nl

  • Adres: Avenue Ceramique 300
  • Postcode en plaats: 6221 KX Maastricht
  • Telefoonnummer: 0800 0094 ma t/m vr van 8:00 tot 20:00 en za van 8:00 tot 18:00
  • Website: www.vodafone.nl

Plaats een reactie