Ziggo

Ziggo.nl

Ziggo

Ziggo is de grootste kabelaanbieder in Nederland. Sinds 2017 is het bedrijf gefuseerd met Vodafone tot VodafoneZiggo. Hiermee kunnen klanten genieten van extra veel voordelen, met kortingen op zowel smartphoneabonnementen als korting op alles-in-1-pakketten voor thuis.

Over Ziggo

Ziggo is veruit de grootste kabelaanbieder op de Nederlandse markt. Het bedrijf biedt internet, telefonie en televisie aan meer dan 50 procent van de Nederlandse consumenten. Ook bedrijven en instellingen kiezen veelal voor Ziggo. Het bedrijf biedt een stabiele internetverbinding. De belangrijkste concurrent voor Ziggo is KPN. Ook dit bedrijf biedt een stabiele internetverbinding in Nederland. De meeste Nederlandse consumenten maken dan ook een keuze tussen deze twee telecomaanbieders.

De kernactiviteiten van het bedrijf zijn het leveren van radio- en televisiesignalen. Het basisabonnement van televisie bevat 25 analoge en 30 digitale televisiezenders. Indien gewenst kunt u het pakket echter ook uitbreiden. Zo kunt u kiezen voor extra sportzenders, extra filmzenders, extra zenders voor kinderen of kunt u de regionale zenders uitbreiden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden van deze aanbieder.

Het bedrijf is sinds 2017 officieel gefuseerd met Vodafone onder de naam VodafoneZiggo. Daarmee kunt u profiteren van extra veel voordeel. Alle voordelen leest u terug onderaan deze pagina.

Waarom kiezen voor Ziggo?

Ziggo is de grootste speler op de Nederlandse markt. Dat maakt het ook een betrouwbare leverancier. Het bedrijf staat erom bekend dat zij een stabiele internetverbinding leveren. Tevens heeft u talloze mogelijkheden voor televisie en telefonie.

Per 1 januari 2015 is het bedrijf officieel sponsor van de voetbalclub Ajax Amsterdam. De naam van Ziggo staat op de shirts van het eerste elftal en van Jong Ajax. Dit contract loopt nog door tot en met 30 juni 2019. Fans van Ajax zouden om die reden ook kunnen kiezen voor het bedrijf.

Voor nieuwe en bestaande klanten

Het bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe klanten. Uiteraard wil het bedrijf haar bestaande netwerk nog verder uitbreiden. Het bedrijf is al de grootste kabelaanbieder in Nederland, maar men wil deze positie natuurlijk ook graag behouden. Om die reden kunt u als nieuwe klant profiteren van scherpe welkomstacties. Daarnaast kunnen ook bestaande klanten profiteren van veel voordeel. Als uw huidige abonnement afloopt, kunt u altijd contact opnemen met Ziggo voor een nieuwe scherpe deal. U kunt uw contract bij Ziggo daarmee ook laagdrempelig en eenvoudig verlengen. Profiteer vandaag nog van Ziggo aanbiedingen.

Abonnementsvormen

Als u een abonnement bij het bedrijf wilt afsluiten, heeft u keuze uit talloze opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een alleen internet pakket, een televisie pakket, telefonie pakketten of alles-in-1-pakketten. Bovendien kunt u ook bepaalde abonnementen combineren. Wilt u bijvoorbeeld alleen televisie en internet, maar geen telefonie? Dan kunt u deze keuze ook eenvoudig maken op de website van het bedrijf.

Binnen de verschillende internetpakketten heeft u weer een ruime keuze uit mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit verschillende internetsnelheden. Ook kunt u vanaf het middelste pakket opnemen, live tv pauzeren, terugspoelen en movies & series bekijken. Uiteraard betaalt u voor het middelste pakket iets meer, maar het biedt ook vele extra mogelijkheden. Het snelste pakket bestaat uit een downloadsnelheid van maar liefst 400 Mbit/s. Daarmee kunt u razendsnel films downloaden. Ook geniet u van een razendsnelle Wi-Fi-verbinding.

Zakelijke abonnementen bij Ziggo

Zakelijke klanten kunnen ook terecht bij deze organisatie. Zo biedt het bedrijf ook internet, telefonie en televisie voor zzp’ers, het MKB en grootzakelijk. De internetsnelheden voor zakelijke gebruikers kunnen oplopen tot maar liefst 500 Mbit/s. Standaard worden alle pakketten voorzien van gratis internetbeveiliging en een goed Wi-Fi-signaal. Ook zakelijke klanten kunnen daarmee profiteren van scherpe Ziggo aanbiedingen.

Tevens is zakelijke telefonie mogelijk via Ziggo. Zo kunt u onder andere kiezen voor een vaste lijn of een VoIP telefooncentrale. Alle prijzen voor zakelijke klanten worden exclusief btw getoond. De consumentenprijzen worden daarentegen inclusief btw getoond op de website van het bedrijf.

Klantenservice

U kunt de meeste zaken regelen in uw MijnZiggo-omgeving. Daarvoor is ook een mobiele app beschikbaar. Als u bijvoorbeeld uw abonnement wilt wijzigen of uw adresgegevens wilt wijzigen, kunt u dat gemakkelijk online aangeven. Tevens kunt u uw facturen en verbruik inzien via het account. Ook is er kopje met uw leningen beschikbaar. Dat kopje is alleen zichtbaar, indien u via Ziggo een telefoon hebt aangeschaft. Dat is los van uw sim only bundel én geldt alleen voor toestellen met een toestelwaarde van meer dan 250 euro.

Kunt u uw vraag of oplossing niet vinden via MijnZiggo? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met het bedrijf. Als u het nummer 1200 belt, kunt u gratis in contact komen met het bedrijf. Een vereiste is dan wel dat u vaste telefonie hebt van Ziggo en ook daadwerkelijk met uw vaste toestel belt. Heeft u geen vaste Ziggo-aansluiting? Dan kunt u bellen met het nummer 0900 – 1884. Daarvoor betaalt u het normale tarief. Het bedrijf is iedere dag bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur. Ook op feestdagen en zondagen is het bedrijf gewoon bereikbaar gedurende deze uren.

Als alternatief voor telefonisch contact kunt u ook contact opnemen met de webcare-afdeling. Men is bereikbaar via Facebook, Twitter of via de Ziggo Community. Via laatstgenoemde kunnen ook andere consumenten reageren op uw vraag. Daarnaast kunt u ook vragen of klachten mailen naar Ziggo. Daarvoor kunt u gebruikmaken van het contactformulier op hun contactpagina.

Gaat u liever langs een Ziggo verkoop- of servicepunt? Dat kan ook. Via de website kunt u direct bekijken welk filiaal het dichtstbij u in de buurt is.

De voordelen van VodafoneZiggo

Zoals gezegd is Ziggo per 2017 gefuseerd met Vodafone. Het bedrijf heeft de naam VodafoneZiggo aangenomen. Als klant van zowel Vodafone én Ziggo profiteert u van vele voordelen. Het bespaart u in ieder geval veel geld, als u klant wordt bij zowel Vodafone als Ziggo. U profiteert dan namelijk van combinatiekortingen en extra’s.

Dubbele data:
Bent u ook vaak bijna door uw mobiele data heen? Dan is het wel zo fijn als u gratis dubbele data krijgt. U kunt uw Vodafone-abonnement namelijk combineren met het Ziggo-abonnement. Dat is ook nog eens volledig gratis! Heeft u normaal 4GB data? Dan kunt u nu genieten van 8GB data.

Extra televisiepakket:
Iedere maand kunt u een nieuw televisiepakket inwisselen bij Ziggo. Zo kunt u kiezen tussen Ziggo Sport Totaal (met zes premium sportkanalen), Ziggo Movies & Series L (met o.a. HBO) en Ziggo Kids (met vijf zenders voor iedere leeftijd). Normaal kost zo’n pakket maar liefst 14,95 euro per maand.

Veilig online pakket:
U krijgt standaard het veilig online pakket ter waarde van 6,95. Daarmee kunt u uw Android-smartphone, tablets, laptops en desktops beveiligen.

Vijf euro korting op uw Vodafone-abonnement:
Standaard krijgt u tot slot nog vijf euro korting op uw Smart, Red en Black abonnement. Zakelijke klanten ontvangen een korting van 4,13 exclusief btw.

Contactgegevens Ziggo

  • Adres: Atoomweg 100
  • Postcode en plaats: 3542 AB Utrecht
  • Telefoonnummer: 0900 1884 en 1200 vanaf een Ziggo telefoonaansluiting
  • Website: www.ziggo.nl

Plaats een reactie