Vergelijk alle Wileyfox gsm topdeal aanbiedingen

Wileyfox mobiele telefoons vergelijken bij webshops en providers

Wileyfox

Vergelijk alle Wileyfox gsm topdeal aanbiedingen

Wileyfox

Bekijk hier alle mobiele telefoons van Wileyfox. Selecteer je gewenste toestel en bekijk aanbiedingen van alle providers en webwinkels.

Cyanogen OS

Cyanogen OS

In tegenstelling tot de andere smartphonefabrikanten maken de smartphones van Wileyfox gebruik van Cyanogen OS mobiele besturingssysteem. Cyanogen OS is een open source besturingssysteem gebaseerd op Android. Het besturingssysteem is voorzien van de meest belangrijke drivers en applicaties zoals: Gmail, Maps, Play Store, Hangouts en YouTube. Daarnaast is het besturingssysteem erg customizable.

Open source besturingssysteem

Cyanogen OS is standaard niet “geroot” en kan je helemaal naar eigen wens instellen. Het is mogelijk om standaardapplicaties van het besturingssysteem te verwijderen indien je ze niet gebruikt. Op deze manier maak je meer opslagruimte vrij op je toestel en heb je geen onnodige applicaties op de achtergrond draaien die ook nog werkgeheugen gebruiken. Zo heb je volledige controle over jouw eigen toestel!

Over

Over Wileyfox

Het Britse bedrijf Wileyfox is in 2015 opgericht in London. Het bedrijf ontwikkelt en produceert goedkope allround smartphones, zonder in te leveren op kwaliteit en design. Hun allereerste smartphone was de Swift die door zijn goede specificaties en scherpe prijs erg goed werd ontvangen. Het bedrijf onderscheid zich door kwalitatief goede smartphones met goede specificaties te verkopen voor schappelijke prijzen.

Wileyfox-smartphones zijn kwalitatief goede smartphones met hoge specificaties en een goedkoop prijskaartje. Momenteel zijn er 4 verschillende smartphones beschikbaar die je kunt vergelijken met onze GSM vergelijker.